Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе гази во Јунајтед дечково, Мурињо има играчиште да направи од него

Па држава е тоа бе ти си мислиш така е тоа држава ќе прави трансфер во фудбалска екипа не е така едноставно....е ај Македонија да направи трансфер у Реал ?
Само што државата е С/Ј Кореја а не Кореа :)

Само што државата е С/Ј Кореја а не Кореа :)
А бе добро и играчот е Хамес Родиргез а не Џејмс Родиргез па пак сите во темава лани пишаа дека Џејмс отишол во Монако.

Играчот е Филипе Луис а не Давид Луиз па...

Битно во документот да биде пишано добро нема врска тука на форумов или во веснициве како ќе се пише :icon_mrgr::icon_mrgr:

А бе добро и играчот е Хамес Родиргез а не Џејмс Родиргез па пак сите во темава лани пишаа дека Џејмс отишол во Монако.

Играчот е Филипе Луис а не Давид Луиз па...

Битно во документот да биде пишано добро нема врска тука на форумов или во веснициве како ќе се пише :icon_mrgr::icon_mrgr:
А Хамес не отиде уствари? Треба да се купи, добар играч Златко.

А Хамес не отиде уствари? Треба да се купи, добар играч Златко.
Лани отиде у Монако бе рано му е после една сезона да си отиде.
Башка после светсково многу пари ќе се бараат за него.

Лани отиде у Монако бе рано му е после една сезона да си отиде.
Башка после светсково многу пари ќе се бараат за него.
Нели Џејмс отишол у Монако, или заедно со Хамес double swoop? ╒

BsxP9YnCIAATgAu.jpg

Rio Ferdinand: In his last 130 PL + CL apps for Manchester United, @rioferdy5 committed just 1 error that led to a goal #MUFC #QPR
Не постои ваков играч. :D
Сигурно си има затепано 2-3 автогола. Еве ја му памтам еден од пред неколку години во ПЛ, не знам со кои играа, лошо се разбра со Ван дер Сар.

Не постои ваков играч. :D
Сигурно си има затепано 2-3 автогола. Еве ја му памтам еден од пред неколку години во ПЛ, не знам со кои играа, лошо се разбра со Ван дер Сар.
last 130 PL + CL се одприлика последните 3-4 сезони. Тоа со ВДС беше 2007ма некаде. :P Имаше кикс по кој Сити израмни во 90та септември 2009, ама Овен одма после тоа ги реши. :cool:

А за ова не ми текнува кој може да е од последните години. :D

Широков во Спартак а?
Како ќе се навикне на климата не знам. /s
Секогаш ме иритирале вака глупи трансфери.

Дејвис ќе го продаваат :facepalm:
Од друга страна ми се допаѓа тоа што ќе се врати Сигурдсон.

И како знаат и умеат нека гледаат да го задржат Бони.

Широков во Спартак а?
Како ќе се навикне на климата не знам. /s
Секогаш ме иритирале вака глупи трансфери.

Бидејќи русите се дебили..немаат ни квалитет ни мадиња да играат надвор од нивната смрдлива претплатена лига и затоа си уживаат кај нив и ќе земаат плата како во Сити или Челзи да играат

last 130 PL + CL се одприлика последните 3-4 сезони. Тоа со ВДС беше 2007ма некаде. :P Имаше кикс по кој Сити израмни во 90та септември 2009, ама Овен одма после тоа ги реши. :cool:

А за ова не ми текнува кој може да е од последните години. :D
Тоа беше мислам некоја утакмица кога Фердинанд играше дмф и знам си збрца еден автогол добар, со глава ја враќаше назад ама со грб према гол, а Ван Дер Сар беше потизлезен. :D

Ова е друг, сега ќе го најдам за овој што зборам. Или ја сум помешал со некој друг играч. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom