Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Претпоставувам ова се должи на големата плата што ја бара, а не на хајката што се направи летово против него на твитер, каде што беше претставуван како најлошиот голман во историјата. Измислен е за разни Кепи, Санчези, Онани и слични просечни голмани. Не заслужува вака да отиде во пензија, бидејќи го сметам за еден од тројцата најдобри голмани што сум ги гледал во Јунајтед. Сум кажал и предходно, единствената светла точка во клубот во пост Ферги ерата.

Претпоставувам ова се должи на големата плата што ја бара, а не на хајката што се направи летово против него на твитер, каде што беше претставуван како најлошиот голман во историјата. Измислен е за разни Кепи, Санчези, Онани и слични просечни голмани. Не заслужува вака да отиде во пензија, бидејќи го сметам за еден од тројцата најдобри голмани што сум ги гледал во Јунајтед. Сум кажал и предходно, единствената светла точка во клубот во пост Ферги ерата.
Мислам дека и Тен хаг изгуби доверба во него после финалето со Сити.

Де геа треба да си ги намали финансиските очекувања ако сака некаде пак да заигра не се др клубови МЈ да му даваат по 350к па сега да мисли дека заслужува 200к+минимум а реално ако добие околу 100к треба да прифати.

Кога последен пад од жабарска лига има земено Лига на Шампиони? :D
Интер 2010-11.
Не знам што мерило е ова кога само Марсеј има освоено од Франција , а Француско е подобро од Шкотско, Српско, Романско и Холандско.
Иначе Холаднија има 5 титули во ЛШ.

Интер 2010-11.
Не знам што мерило е ова кога само Марсеј има освоено од Франција , а Француско е подобро од Шкотско, Српско, Романско и Холандско.
Иначе Холаднија има 5 титули во ЛШ.
То ги заборавил Хитлер на повлачање. :D

Како не е мерило а што треба да е?
Рандом резултат?
Реал изгуби од Шериф ја прави ли то Молдавската лига подобра од Ла лига?

Прекината Валвијк - Ајакс поради повреда на голманот...сеуште не се знае неговата состојба.

Шо прајте бе со темата, свашта се постира само трансфери не

Пардон насловот ме збуни, моја грешка.
Еве една трансфер вест и така сум тука
Оваа вест ќе беше вест на сезоната за сите навивачи на Атлетико ако Хименез не се повредуваше на секој трет натпревар.
Дечкото е еден од најдобрите на негова позиција кога е фит, ама проблемот е шо не можи да сврзи 5 натпревари а да не се повреди.
Не мора да значи ништо овој договор додуша ама сепак ...

Следни Коке и Симеоне би требало исто да продолжат договор до 2028, Чоло најверојатно за помала плата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom