Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Да како да ќе ја прати некој арапдката лига полна со платеници.
Никој нема да ја прати тоа е и понижувачкото.
Автоматски споено мислење:

Нека се исчисти ѓубрето и на нивно место нека дојдат нови деца што на прво место им е фудбалот. Доста беше од овие циркузантиве.
Ни на 10 % од фудбалерите не му е на прво место фудбалот ама добро :)

Ако меморијата ме служи добро, 19 миљарди имаат да инвестираат во лигата.

Или околу 6-7% од 326 милијарди приход од нафта кои ги оствариле за 2022. А тие приходи им се само 45% од вкупното БДП.

Замисли да престанат да се мајтапат и сериозно да влезат со инвестиции. :ROFLMAO:

После успешното пенетрирање на Лорис Кариус во Дилета Леота, денес излезе резултатот на виделина.

Абе каква 10ка, крило ќе игра Нкунку или шпиц кога нема да игра Џексон. Каква црна 10ка.
kako 10ka/polu spic nkunku vo bundes najvise gazese. ne e spic tipot, toa pojke kolku da pokrie. da ne te lazi sto na transfermarkt mnogu natprevari se vodel kako spic, vo takov slucaj cesto igral so drug napagac pokraj nego i ustvari bil polu spic. duri na hartija sam koga bese napred mnogu prostor dobivase da igra povleceno ili po stranite. toa sto go pravi poseben e sto gi ima tehnickite i kreativnite elementi na 10ka, a on top e brz i agilen, retka kombinacija. kako levo krilo isto e odlicen, no kako 10ka/polu spic dobivas igrac koj verojatno moze da napravi pogolema razlika. najgolema greska koja chelsea moze da ja napravi e da go igra kako spic, slicna idiotija ke bide kako so havertz koj go igraa napred von pozicija (razlicni igraci, no i havertz vo germanija najdobar bese kako ofanziven vezen, go upropastija so igranjeto kako spic).

ДеГеа прифати драстично намалување на плата ама ТХ го путна ко партал, далеку од тоа дека се преценува и бара некоја висока плата ма да кај арапите сигурно нема да иде за ниска плата

ДеГеа прифати драстично намалување на плата ама ТХ го путна ко партал, далеку од тоа дека се преценува и бара некоја висока плата ма да кај арапите сигурно нема да иде за ниска плата

Сфаќаш дека и со ДРАСТИЧНОТО зголемување, пак ке беше најплатен голман во ПЛ, над Алисон и Едерсон?

10 милиони барал плата од Интер.

Таман работа дека не се преценува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom