Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Сега кога ке направат размена Мората - Депај со проценка на вредност : 240 милиони Мората, 250 Милиони Депај има 3 годишни завршни сметки да израмнат. На крај се ке се сведе на Мората и 10 милиони за Депај.

Сега кога ке направат размена Мората - Депај со проценка на вредност : 240 милиони Мората, 250 Милиони Депај има 3 годишни завршни сметки да израмнат. На крај се ке се сведе на Мората и 10 милиони за Депај.
Одби Јуве за Депај. Иначе истото го мислев :icon_lol: :pos:

Се ок, само овај којзнае дали е новинар воопшто. Некој Момблано е поверојатно да е :D
Читам португалците мн го ценат ама и ти можи да си во право а го споделија поќе јувенташки твитери што не споделуваат баш сешто ама :D :toe:

Добар талент ќе лапни Јунајтед.
Поарно 35м за Икарди него Мората :)

Koлку е релевантев ликов? Сите блиски до клубот викаат дека нема никакви контакти со играчов. Не дека не може да се случи Јунајтед да го потпише, само ме чуди колку всушност се портретира дека е блиску трансферот до комплетирање.

Koлку е релевантев ликов? Сите блиски до клубот викаат дека нема никакви контакти со играчов. Не дека не може да се случи Јунајтед да го потпише, само ме чуди колку всушност се портретира дека е блиску трансферот до комплетирање.
Не знам искрено, јас читав дека португалцитњ си го ценат можеби е Момблано а можеби Романо :/.

Конте сигурно го сака за бековска позиција, Мозес на стероиди :icon_mrgr:
With funds limited, one solution could be for Wolves to consider offers of more than £20 million for Adama Traore, with Tottenham Hotspur and West Ham weighing up moves for the Spain international.

Поскап беше цигово мислам!
Мене Игорче ми е чуден во оваа ситуација! Обично како циганка ги фалеше сите фудбалери на Дортмунд кои беа за трансфер, сега ваков пресврт го крсти ѓуптинов како фејл :facepalm:

Sto ti sum cuden? Dembele bese ogromen talent i imase potencijal. No mesto da naprednuva cekor po cekor toj preku leb pogaca sakase. Ne bese toj za Barsa ili Barsa za nego, kako sakas. Toa sto megju glava ima dosta promaja kaj nego e dopolnitelen problem. So ogled na platenata cena blizu 150m EUR se na se fakt e, deka e fejl. Ne znam kaj naogjas cudesii.
Автоматски споено мислење:

Игорче ги фали сите играчи на Дортмунд ама после ги деградира откако ќе напраат трансфер. :D

Vidi sega, mozam da ti kazam deka Schulz e neotkrien talent, samo da najde vistinski klub ke rastura. Sala na strana. Ne gi falam site ama tie sto predhodnite godini zaminaa bea pretezno za falenje. Iako mislam deka za Miki bev vozdrzan a i za Pulisic so ogled na slabata forma sto ja imase dolgo vreme.

Inace igracite koi zaminaa pretezno samo se degradiraa. Sahin, Götze, Miki, Kagawa, Dembele. Sancho doprva ke vidime. Ne sum ja kriv za toa :D
Автоматски споено мислење:

Има крева цена, што не е јасно? :D

Duri ja naucite lekcijata deka ne treba igrac od BVB da zemate ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom