Ska Maniac
Бараба
Сега кога ке направат размена Мората - Депај со проценка на вредност : 240 милиони Мората, 250 Милиони Депај има 3 годишни завршни сметки да израмнат. На крај се ке се сведе на Мората и 10 милиони за Депај.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одби Јуве за Депај. Иначе истото го мислевСега кога ке направат размена Мората - Депај со проценка на вредност : 240 милиони Мората, 250 Милиони Депај има 3 годишни завршни сметки да израмнат. На крај се ке се сведе на Мората и 10 милиони за Депај.
Се ок, само овај којзнае дали е новинар воопшто. Некој Момблано е поверојатно да е
Добар талент ќе лапни Јунајтед.
Поарно 35м за Икарди него Мората![]()
Конечно сега ќе ни го дадете Мората
Читам португалците мн го ценат ама и ти можи да си во право а го споделија поќе јувенташки твитери што не споделуваат баш сешто амаСе ок, само овај којзнае дали е новинар воопшто. Некој Момблано е поверојатно да е![]()
Не знам искрено, јас читав дека португалцитњ си го ценат можеби е Момблано а можеби Романо :/.Koлку е релевантев ликов? Сите блиски до клубот викаат дека нема никакви контакти со играчов. Не дека не може да се случи Јунајтед да го потпише, само ме чуди колку всушност се портретира дека е блиску трансферот до комплетирање.
Поскап беше цигово мислам!
Мене Игорче ми е чуден во оваа ситуација! Обично како циганка ги фалеше сите фудбалери на Дортмунд кои беа за трансфер, сега ваков пресврт го крсти ѓуптинов како фејл![]()
Игорче ги фали сите играчи на Дортмунд ама после ги деградира откако ќе напраат трансфер.![]()
Има крева цена, што не е јасно?![]()
Duri ja naucite lekcijata deka ne treba igrac od baern liga da zemate![]()
Доџите сад, јер смо се доста зајебавали!!