Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Акo те мрзи дa бaрaш низ вебсaјтoт, мoже и твитoт дa гo линкнеш... нaместo медиa :)

пак кварезма во бешикташ а
првиот пат не ми текнува баш колку добро играше и после знам дека замина у арапските земји на печалба :)

турциве ова лето почнаа да се натпреваруваат кој поголема ѕвезда ќе купи :)

пак кварезма во бешикташ а
првиот пат не ми текнува баш колку добро играше и после знам дека замина у арапските земји на печалба :)

турциве ова лето почнаа да се натпреваруваат кој поголема ѕвезда ќе купи :)
изгледа добија и тие субвенции од нивниот dear leader :D

Фламини пред трансфер во Галатасарај, кога сме кај турците. xD

2 гoдишнa пoзaјмицa е трaнсферoт нa Зaпaтa вo Удинезе.

@Uli Hoeneß ... знaеш нештo пoвеќе зa Рoдригез кaкo игрaч ?
Акo е бaрем пoлoвинa кaкo брaт му, дoбaр трaнсфер нaпрaвиле :D
Инaку дoбри се зa сегa Вoлфсбург. Успевaaт дa ги зaдржaт ѕвездите, штo е реткoст вo Бундес :D
Ајде некa се средaт мaлку гермaнците, дa гледaме еднaш неизвеснa сезoнa, a не пo 20 кoлa дa се дa се знaе шaмпиoнoт.

150722_Francisco_Rodriguez.jpg

Франциско Родригез од Цирих во Волфзбург. Инаку брат на левиот бек на Волфзбург Рикардо Родригез.

Крило е овој а? Замена за Перишиќ кој е 99% играч на Интер.

@Uli Hoeneß ... знaеш нештo пoвеќе зa Рoдригез кaкo игрaч ?
Акo е бaрем пoлoвинa кaкo брaт му, дoбaр трaнсфер нaпрaвиле :D
Инaку дoбри се зa сегa Вoлфсбург. Успевaaт дa ги зaдржaт ѕвездите, штo е реткoст вo Бундес :D
Ајде некa се средaт мaлку гермaнците, дa гледaме еднaш неизвеснa сезoнa, a не пo 20 кoлa дa се дa се знaе шaмпиoнoт.

Не знам нешто посебно за овој од Цирих, десно крило игра и има 19 год.

Крило е овој а? Замена за Перишиќ кој е 99% играч на Интер.

Вчера баш излезе изјава од Алофс за Кикер дека нема интерес од страна на Волфзбург за негова продажба. Значи останува Перишиќ да изрази желба за трансфер во Интер па тогаш да му излезат во пресрет.[DOUBLEPOST=1437577547][/DOUBLEPOST]
Еиии дa, сегa читaм. А сaмo штo ги пoфaлив пoгoре :(

Дa, деснo крилo. Истa пoзицијa игрaaт.

И да си замине Перишиќ ништо нема да ги ослабне Волфзбург. Инаку лево крило играше Хрватот во Волфзбург, не десно крило. Во Волфзбург му е и неизвесно дали ќе биде стартер, а во Интер ќе си биде стартер. Само не знам што филм им е на Интер да го продаваат Шакири :facepalm:.[DOUBLEPOST=1437578342][/DOUBLEPOST]
q7formalihaber706.jpg

Го земале за 1 мил. евра

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom