Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Пробав човечки да се разберам, да ти укажам дека никој никаде нит те нападна, нит ти се потсмеваше туку Дани само ти укажа дека трансверот не е официјализиран, сеуште и дека твитер профилот не е официјален односно на клубот.

Следен офтопик, казна.

Поздрав.

Од се срце ти посакувам да си заздравееш од овој очобол и арогантноста што ја имаш моментално. Каква казна сакаш стави ми преку курот ми е искрено. Да беше реален ќе си ги казнеше сите, а и самиот себе оти беше соучесник во оф-топикот.
Поздрав.

15 милиони фунти највероватно е трансферот.
Ако не пазарат некој бек-ап лев бек тогаш Wallace, 21 година има, можно е да му даде шанса Жозе иако неверувам баш во тоа. :D
Aко мислиш на оној Валас желката што играше на позајмица во Интер, заборави, у Карпи ќе игра од следнава сезона.

Иначе ја бев тој што објави за Луиз Адриано во Ал Ахли, никој не ме опомена нит ми избриша мислење пошто сум шериф на форумов и имам упатено закани до тие што ќе ми се курчат дека ќе ги бановам коа ќе станам модератор.

Има примери кадешто ради банални причини пропаѓале трансфери... имаше примери со Бијабијани кога беше се стокмен сликан со дрес од Милан, кога на медицинските му најдоа проблеми со срцето, и пропадна трансферот. Тука ги ставам и Карју во Интер, и тој играчот што му најдоа кариес во забите :LOL:

Додека не објават официјално од тимот, не се смета тоа за официјален трансфер.
Карју немаше врска со траснфер во Интер, не ни тренираше дечкото со нас, само изврши некои тестови и видоа дека не е спремен и го баталија.

А Милан со Бијабијани и Сисоко имаа скоро се завршено.

Има примери кадешто ради банални причини пропаѓале трансфери... имаше примери со Бијабијани кога беше се стокмен сликан со дрес од Милан, кога на медицинските му најдоа проблеми со срцето, и пропадна трансферот. Тука ги ставам и Карју во Интер, и тој играчот што му најдоа кариес во забите [emoji38]

Додека не објават официјално од тимот, не се смета тоа за официјален трансфер.

За Бијабијани официјално беше објавено на веб страната на клубот и на официјалниот твитер профил.

Овој не требаше некаде Јуве, Интер, Милан?

Алан од Удинезе во Наполи.

11781684_959533474119318_7201844434942631225_n.jpg

Цел трансфер период се поврзува со Наполи..

Јас на форумов мислам дека читав „конекции“ со некој од овие 2-3 клуба па затоа и претпоставував таму дека ќе оди. Искрено, го немам гледано ама викаат дека е и повеќе од солиден играч.

Луис Адриано беше официјален трансфер? Изгледа не беше, ама фотошоп слики и објава имаше како да веќе потпишал со една обична слика имаше преку 15 ми се допаѓа и зафрканции со тоа дека оди по парите. По неколку дена ОП нешто се случи па склучи договор со Милан, имаше нешто овде коментари уопште? Едноставно никој немаше муда да се подбива или да му игра по нерви на членот, ако самиот не се подби со неговиот трансфер никој му ништо, а членот беше од оние што има многу мислења и е популарен како во случајот @Scirea што сака да застане зад нив во бранењето. Се гледа од кога си член и ти секако дека им се придружуваш. Фала на апсурдот што го оставивте.
Обична слика? Сега побарав, Луиз Адриано официјално им бил преставен како нов играч.
Друго е кога официјално е објавено од страна на клубот, па некој член ја ставил во темата и после тоа трансферот пропаднал. Значи било објавено од клубот. А друго е линкови од скај или мирор како за Џенкинсон.

Ако не од сега да чекаат да поминат две недели, за да се види дали ќе успее трансферот. [emoji1]

uploadfromtaptalk1437490604282.png

Не замарајте бе без врска. Како може и воопшто на топлово некој да има енергија за замарање? беше објавено од Ал Ахли за Адриано, после нели се пастираше како се заканувал дека ќе се тужел, било против негова воља па некако го укинаа договорот.

Овој Ексил милијарда посто кога ќе остаре ќе биде како чичињана во автобус, кои кога ќе ги замолиш да се тргнат на другото столче за да седнеш, прво те пцујат па те прашуваат зашто си некултурен па се расплинуваат на сите теми од Југославија до Харе Кришна.

Секоја сезона во една лига погоре. До сега супер се покажуваше па да видиме и сезонава дали и во ПЛ ќе го биде. Ако го биде, можеби и во Челзи ќе добиe шанса.

Него кога веќе ги постираш сите трансфери за лајкови, пишувај под ова од твитер и текст за трансферот како што рекоа затоа што на тапаток не го отвара и ништо не се гледа :D

Секоја сезона во една лига погоре. До сега супер се покажуваше па да видиме и сезонава дали и во ПЛ ќе го биде. Ако го биде, можеби и во Челзи ќе добиe шанса.

Него кога веќе ги постираш сите трансфери за лајкови, пишувај под ова од твитер и текст за трансферот како што рекоа затоа што на тапаток не го отвара и ништо не се гледа :D
Уопште ништо не се гледа? xD

Ќе пишам сеа.. И оти за лајкови? Од кој ќе добијам лајкови за факинг Бамфорд? xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom