- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.643
- Поени од реакции
- 14.037
Е сега се испофали со од комшијата фераритоабе напаѓајте ама да не плачете ако се појави уште некој мајчин ко овие од псж
Sent from my iPhone using Tapatalk

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е сега се испофали со од комшијата фераритоабе напаѓајте ама да не плачете ако се појави уште некој мајчин ко овие од псж
Sent from my iPhone using Tapatalk
Manchester United are trying to hijack Everton move for Barcelona defender Yerry Mina [emoji38]
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Мислам дека само @Донев го бранеше правилово (поправи ме ако грешам, можно е да сум помешал) велејќи дека ако екипите си ги направат тимовите до почеток на сезона после кој и да дошол од другиве лиги немало шанси да им ги купи најдобрите играчи. Баш ме интересира што ќе се случува од 12ти август до 1ви септември.Поголема глупост не можеше да направат, зборевме уште есеноска.
Можда не можат Реал и Барса да им земат играч, но ќе им ја наполнат главата на играчите за да бараат трансфери и триста проблеми ќе им отворат на почеток на сезоназависи Погба, Азар до каде се спремни да туркаат, секако дебелиот Раиола е тука да притиска, можат циркуз да им направат. Сами си се криви, ние ќе напаѓаме сега, тие нека се бранат
![]()
Мислам дека само @Донев го бранеше правилово (поправи ме ако грешам, можно е да сум помешал) велејќи дека ако екипите си ги направат тимовите до почеток на сезона после кој и да дошол од другиве лиги немало шанси да им ги купи најдобрите играчи. Баш ме интересира што ќе се случува од 12ти август до 1ви септември.
Уште мислам дека нема никој од топ клубовите да продаде битен играч кој не планирале да го продадат.Мислам дека само @Донев го бранеше правилово (поправи ме ако грешам, можно е да сум помешал) велејќи дека ако екипите си ги направат тимовите до почеток на сезона после кој и да дошол од другиве лиги немало шанси да им ги купи најдобрите играчи. Баш ме интересира што ќе се случува од 12ти август до 1ви септември.
Ама си пиша, ко да се изложени во продавница и може така да си дојде некој и да ги купи.И замисли да им ги купат Куртоа и Хазард, а нивниот трансфер рок завршен, само ќе се сликаат.
Никогаш не вели никогаш.[DOUBLEPOST=1533592097][/DOUBLEPOST]
Ама си пиша, ко да се изложени во продавница и може така да си дојде некој и да ги купи.
Куртоа секако ќе го земат.
A Marcelo vo Juve?