Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
абе напаѓајте ама да не плачете ако се појави уште некој мајчин ко овие од псж

Sent from my iPhone using Tapatalk
Е сега се испофали со од комшијата ферарито :D

Manchester United are trying to hijack Everton move for Barcelona defender Yerry Mina [emoji38]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Има последни шпекулации од вечерва дека наводно се договориле со Тоби, се надевам дека се точни. Мина е скроз излезен од сликата ако и воопшто и бил, Мегваер исто, нема потреба Лестер да продава, мислам дека на крај ако воопшто дојде некој дека ќе биде или Тоби или Боатенг.

Поголема глупост не можеше да направат, зборевме уште есеноска.
Мислам дека само @Донев го бранеше правилово (поправи ме ако грешам, можно е да сум помешал) велејќи дека ако екипите си ги направат тимовите до почеток на сезона после кој и да дошол од другиве лиги немало шанси да им ги купи најдобрите играчи. Баш ме интересира што ќе се случува од 12ти август до 1ви септември.

Можда не можат Реал и Барса да им земат играч, но ќе им ја наполнат главата на играчите за да бараат трансфери и триста проблеми ќе им отворат на почеток на сезона :ROFLMAO: зависи Погба, Азар до каде се спремни да туркаат, секако дебелиот Раиола е тука да притиска, можат циркуз да им направат. Сами си се криви, ние ќе напаѓаме сега, тие нека се бранат :pos:

Не само тоа, за тоа не ми беше зборот, пошто тоа би можело некако да се регулира со забрана и за продажба.

Него едноставно е прекраток овој период што го имаат сега за купувања, ја промашија годината. Фактички после СП имаат неполн месец за комплетирање на трансферите на играчите кои настапиле на СП. Секако другиот начин е да ги комплетираш пред СП, но тоа се тие ептен плански засилувања однапред договорени за кои не влијае трансфер рокот.

Но вака имаат мал простор за маневар.

Мислам дека само @Донев го бранеше правилово (поправи ме ако грешам, можно е да сум помешал) велејќи дека ако екипите си ги направат тимовите до почеток на сезона после кој и да дошол од другиве лиги немало шанси да им ги купи најдобрите играчи. Баш ме интересира што ќе се случува од 12ти август до 1ви септември.

И замисли да им ги купат Куртоа и Хазард, а нивниот трансфер рок завршен, само ќе се сликаат.

Уште мислам дека нема никој од топ клубовите да продаде битен играч кој не планирале да го продадат.

Иначе сите лиги треба да го усвојат правилото. Најдобро е да завршиш со се, па да почне сезоната и сите да се фокусирани на фудбалот, а не на трансферите. Исправно правило, само што ептен си отежнија со тоа што го воведуваат во СП година, па и ПЛ почнува пред другиве лиги.[DOUBLEPOST=1533592097][/DOUBLEPOST]
И замисли да им ги купат Куртоа и Хазард, а нивниот трансфер рок завршен, само ќе се сликаат.
Ама си пиша, ко да се изложени во продавница и може така да си дојде некој и да ги купи.

Куртоа секако ќе го земат.

Breaking | AS Monaco & Inter Milan are currently in negotiations over a swap loan deal including Keita Baldé & Antonio Candreva, according to @DiMarzio.

Кандрева во Монако ич не ми личи :D

Можно е и Мата да оди во Интер.

[DOUBLEPOST=1533592097][/DOUBLEPOST]
Ама си пиша, ко да се изложени во продавница и може така да си дојде некој и да ги купи.

Куртоа секако ќе го земат.
Никогаш не вели никогаш.
Лудо време дојде, се менува за час. :)

Се заебаа тимовите од ПЛ со трансфер рокот, изгледа попаметно ќе беше почетокот на лигата да го преместеа на 1ви Септември, таман немаше да има купување по почеток на лигата и тимовите немаше да бидат во неповолна позиција према другите лиги.:D
Голема предност ќе имаат тимовите од други лиги, сега кога ќе се затврои трансфер рокот за ПЛ ќе почнат да паѓаат цените на играчите, оти тимовите од ПЛ нема да учествуваат, така некој рандом црнец од Француско нема да кошта 20м оти Евертон покажале интерес, туку ќе си остане на 5м вредност.

Барселона ептен сериозни во намерата да го донесат Погба. Ќе биде јако ако го соберат после завршувањето на трансфер периодот со глупа понуда и веќе знаеме какви цигани се и тие и Раиола и неговите клиенти. Три сезони не можат да издржат без покачување и одма се несреќни, а овој дебелиот плаче за процент. [emoji1]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Штета нудат канта играчи од Барса. Ако почне овој со циганско куропецање само беља ќе биде. А и онака е у курац отиден клубот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom