Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Дај бе не треси зелени жити се. Изгледа ова горе десно не е Ковачич, некој друг играч е. Денес се вратија на тренинг со Марсело, Варан и Касемиро и тренираа со Кастиља.

Прегледај го приврзокот 195024
http://www.marca.com/futbol/real-madrid/2018/08/06/5b6886ad46163fcc9e8b46fe.html

според марка наводно од утре не доаѓал на тренинзи

Она што е интересно е што и Модрич сака да оди пошто му стигна понуда за 4 години во Италија по 10 милиони годишно и +2 во Кина за иста плата, тоа се вкупно 60 милиони и огромна сума на пари, секој би бил луд да не ја прифати. Е сега разликата меѓу Модрич и овој горе е што Модрич го почитува клубот и сака да види што Реал би му понудил за во иднина, па после ќе одлучи.

И после Реал го усрал фудбалот, Реал може и плаќал огромни суми али ги плаќал од свој џеб, не дојдоа милијардерите да истураат пари. Али ако, фудбалов се претвора во еден таков балон што освен два три клуба во светски рамки другите нема да може да напраат асален трансфер и мислам дека ако фифа не се позанимава со милијардерите кои стојат позади клубовите, на фудбалот не му се пишува ништо убаво.

Кој тим од Италија му нуди 10 милиони годишно ?

inter?

ama 10 milioni neveruvam, sigurno se pomalku.

Поќе од тебе ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Пааа, не верувам, веројатно јас имам бројчано повеќе глупости испишано, со оглед на тоа што имам 20тина илјади мислења.
Процентуално гледано, ме „шиеш“.

Пааа, не верувам, веројатно јас имам бројчано повеќе глупости испишано, со оглед на тоа што имам 20тина илјади мислења.
Процентуално гледано, ме „шиеш“.

И тоа само од новиот профил.

И да нема вистина во ова шо го пишале Марка, кој и да е на местото на Ковачич ќе си побара трансфер, во најубајте години тој на клупа е повеќе одошто на терен, ќе сака да си оди во екипа кај шо ќе има првотимски статус

Барса испратиле понуда за Погба според Ди Марцио.
50 милиони + Мина + Андре Гомеш :angel::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Да беше ова Ван Гал утре ќе имаше понуда Дармијан + Блинд + 40 за Меси , леле нездрави луѓе еј :D

За Андре Гомеш треба Барса да му доплати на таа екипа која ќе го прибери [emoji1]

navustina li mislite deka junajted kje go prodade pogba na dva dena do krajot na transver prozorecot?

50 милиони + Мина + Андре Гомеш :angel::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Да беше ова Ван Гал утре ќе имаше понуда Дармијан + Блинд + 40 за Меси , леле нездрави луѓе еј :D

Андре Гомеш за Погба...

:lolzz::lolzz::lolzz::lolzz:

Сакам да знам кој ја има смислено оваа понуда, вистински генијалец.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom