Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.044
- Поени од реакции
- 36.924
Ерик Абидал.Андре Гомеш за Погба...
Сакам да знам кој ја има смислено оваа понуда, вистински генијалец.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ерик Абидал.Андре Гомеш за Погба...
Сакам да знам кој ја има смислено оваа понуда, вистински генијалец.
Ерик Абидал.
Klipche Di MarzioЕрик Абидал.
Ерик Абидал и Браида им ги водат овие работи таму ако не се лажам, на Браида ваљда ќе ти текне од Калчо.Секоја чест кој и да е. Сериозно, треба ова да го смислиш и да се надеваш дека постои некој толку глуп да ти ја прифати оваа трампа. Јас искрено не верувам дека стигнала ваква понуда до Манчестер, непристојна е и навредлива.
Ова ти е како да им испратат понуда на Барса дека им го даваат Смолинг, Ерера и 40 милиони за Меси. И да очекуваат сериозен одговор.
Па мислам дека он сеа ви ги брка тие работи заедно со Браида иначе слободно исправи ако грешам.Klipche Di Marzio
Не е Браида повеќе тука, го шутнаа мислам. Само штета направи тој.Ерик Абидал и Браида им ги водат овие работи таму ако не се лажам, на Браида ваљда ќе ти текне од Калчо.
Би пробал да сфатам некако кеш+Мина и Ракитиќ пример ама Андре Гомеш...[DOUBLEPOST=1533588320][/DOUBLEPOST]
Па мислам дека он сеа ви ги брка тие работи заедно со Браида иначе слободно исправи ако грешам.
Мада ко шо вика и Ставро, па не е толку глупа Барса за сериозно да испрати таква понуда.
Можда не можат Реал и Барса да им земат играч, но ќе им ја наполнат главата на играчите за да бараат трансфери и триста проблеми ќе им отворат на почеток на сезонаМислам дека лошо ќе им се одрази на англискиве екипи ова со кратењево на трансфер периодот...
Поголема глупост не можеше да направат, зборевме уште есеноска.Мислам дека лошо ќе им се одрази на англискиве екипи ова со кратењево на трансфер периодот...
Можда не можат Реал и Барса да им земат играч, но ќе им ја наполнат главата на играчите за да бараат трансфери и триста проблеми ќе им отворат на почеток на сезоназависи Погба, Азар до каде се спремни да туркаат, секако дебелиот Раиола е тука да притиска, можат циркуз да им направат. Сами си се криви, ние ќе напаѓаме сега, тие нека се бранат
![]()