Ѓорче 1932
тој сум...
Што ти се викаат глупи луѓе мајко му стара
Абе читате ли што пишува во моите постови, значи во последниве години имате милијарда пати подобри услови милијарда интернационални турнири и титули и све , али темата е од осамостојувањето на Македонија. А и во последно време имаме многу повеќе играчи од вас извадено. Како што можеш да видиш (чист пример другар ти Фичо и цела негова генерација), ако биле толку добри немало да завршат во Треска Шишево
Школи како Вардар, Пелистер, Беласица и победа ги дале барем 95% од досегашните репрезентативци, а сите други школи неможе ни да им се фатат на мало прсте. Што ако Работнички игра турнири цело време во странство, кога не извадиле ниту едно посебно име![]()
така е во право си Вардар има најака школа....има и ке има свака ви част,нема што тука да се збори...:nesvest:

Јас ти кажувам едно,ти се вадиш на таа карта од осамостојување на Македонија...а темата не е баш од осамостојување на Македонија,туку моментално кој има најдобра школа

Ајт немав намера да ти реплицирам со оглед на твојот мозок,терај си,не мора да ми реплицираш :smir: