Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сеа ќе има играчи за утре?
Јас
Ацид
Cthulhu
Гардиан
Shadow Man
Артан
BuSHaV
Mac))
KIFFLA
Таман 10 луѓе за 5 вс 5.
Има уште некој?
Море педерче едно. Ти си инцијатор, а не доаѓаш. Браво. :nenene:
Признавам, геј сум, заебав работа, и апсолутно сум неодговорен... Извинете... Немам никакво оправдување, али ептен ми се уарни друштвото кое го имав задњиве 20 часа, и предоцна станав, а вчера вечерта видов дека никој немаше абер со која топка ќе играме и беа пријавени само 9 души... Не следев ситуација до крај, а вие во последните саати сте средиле све... Ама признајте сеа дека е сосема друг муабет кога има двајца играчи повеќе на теренот, то ест 12 наместо 10... Иако ко шо пишав погоре, немам никакво оправдување... А кажете ми, со шо топка игравте стварно, size 4? Damn, колку не се мирисам со футсал топки...
Нема да одговорам остро на твојата провокација пошто двајцата знаеме дека постојат доста слабости во мојот фудбалски профил, али и двајцата знаеме кој колку/како играл во младинските/сениорските фудбалски натпреварувања, така да... Јас си ги признавам моите маани, and what about you?
Како и да е, одвај чекам повторно да излеземе заедно на теренот, некоја од следниве саботи, оr whenever... Само преголема штета е фактот што нема да играме еден против друг... Али ајде, здравје до следната наша фудбалска средба
Шо пари е тревата? Да не е прсканица?
ејј а што му фалеше на вашиот голман колку топки само ви извади него одбрана треба земете тоа ви фали:wink:Да играме кај што има девојки да имаме желба за игра.Ако има навивачки има да гинам на терен бее.Наредна утакмица земам голман од форумов страшен голман па да видиме тогаш.
ејј а што му фалеше на вашиот голман колку топки само ви извади него одбрана треба земете тоа ви фали:wink:

наредна сабота дека играме у пиво да знаеш дека и нив ке треба да ги частите:smir:Да играме кај што има девојки да имаме желба за игра.Ако има навивачки има да гинам на терен бее..
наредна сабота дека играме у пиво да знаеш дека и нив ке треба да ги частите:smir:
а верувам дека ќе ги има поише него денес:wink:

Нека ги има,јас тогаш не губам!
Се пријавувам за наредна утакмица!

Јас не се пријавувам од сеа али 90% доаѓам, и мора да земеме некој у одбрана.![]()
Студенски дом ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ и теренот е одличен и огради има :smir:Јас сум за. И мене ме нервира теренот, многу бркање топка има пошто нема огради... Давајте предлози за терен, па да се организираме со време за наредниот викенд.