Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.426
- Поени од реакции
- 35.114
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
6-4 или така нешто... На крај беше два-три гола разлика за нашата екипаа зашо не кажувате резултат?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
6-4 или така нешто... На крај беше два-три гола разлика за нашата екипаа зашо не кажувате резултат?![]()
ааа, фала богу да каже некој6-4 или така нешто... На крај беше два-три гола разлика за нашата екипа![]()
Јас сум за. И мене ме нервира теренот, многу бркање топка има пошто нема огради... Давајте предлози за терен, па да се организираме со време за наредниот викенд.
некако би годело да се игра тамуkaj e toa Kiril i metodij???jas use sea se prijavuem za sledeci vikend.ziam i golman so mene a moze i od fan klub da se zbereme nie.rekov deka u medicinsko e slobodno non stop zaso e do internatot a vo internatot ima samo devojcinja
taka da sledeci vikend igram obavezno.ajde ke se dog tuka na temava.pozz
е вака има терен4е не ко денесхното али слицно и мн болје е у партизан у карпосх4 ако сакате писхете мн е јако терен4ето има и трева ако сакате
kaj e toa Kiril i metodij???jas use sea se prijavuem za sledeci vikend.ziam i golman so mene a moze i od fan klub da se zbereme nie.rekov deka u medicinsko e slobodno non stop zaso e do internatot a vo internatot ima samo devojcinja
taka da sledeci vikend igram obavezno.ajde ke se dog tuka na temava.pozz
Школото е спроти МНТ, позади библиотеката на К. и М. Имате ли идеја каде е?
ја се согласувам со ТочкестиотДа. И ќе ти кажам дека е мнооогу тапа, апла си до прометна улица. Ќе летаат топки или на улица, или у стакла
ја се согласувам со Точкестиот
и брат друг пут коа ке дојдеш на утакмица немој толку многу да јадеш бурек од страна:pos2::smir: