Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ајде нареден пат играме у пиво и честитики до победничкиот тим :helou:шала на страна многу сме јаки :vozbud:
убав ден со две победи си отидовме дома

Добро трчање мавнавме денес...поготово наша екипа...2 утакмици со победа...

Интересно...ајде следен викенд пак...

Јас сум за. И мене ме нервира теренот, многу бркање топка има пошто нема огради... Давајте предлози за терен, па да се организираме со време за наредниот викенд.

Знаете ли каде е ОУ Кирил и Методиј ? Теренот е сличен на овој денешниов но малку поголем е и има ограда од страна за да не трчаме по топката.

kaj e toa Kiril i metodij???jas use sea se prijavuem za sledeci vikend.ziam i golman so mene a moze i od fan klub da se zbereme nie.rekov deka u medicinsko e slobodno non stop zaso e do internatot a vo internatot ima samo devojcinja:pipi::pipi::pipi:

taka da sledeci vikend igram obavezno.ajde ke se dog tuka na temava.pozz

kaj e toa Kiril i metodij???jas use sea se prijavuem za sledeci vikend.ziam i golman so mene a moze i od fan klub da se zbereme nie.rekov deka u medicinsko e slobodno non stop zaso e do internatot a vo internatot ima samo devojcinja:pipi::pipi::pipi:

некако би годело да се игра таму :):):)

е вака има терен4е не ко денесхното али слицно и мн болје е у партизан у карпосх4 ако сакате писхете мн е јако терен4ето има и трева ако сакате

е вака има терен4е не ко денесхното али слицно и мн болје е у партизан у карпосх4 ако сакате писхете мн е јако терен4ето има и трева ако сакате

Шо пари е тревата? Да не е прсканица?

ина4е усте едно прасханје ? кое бесе девој4ето денес со дојде (плива4ката) ај позз

Школото е спроти МНТ, позади библиотеката на К. и М. Имате ли идеја каде е?

Школото е спроти МНТ, позади библиотеката на К. и М. Имате ли идеја каде е?

Да. И ќе ти кажам дека е мнооогу тапа, апла си до прометна улица. Ќе летаат топки или на улица, или у стакла

Да. И ќе ти кажам дека е мнооогу тапа, апла си до прометна улица. Ќе летаат топки или на улица, или у стакла
ја се согласувам со Точкестиот
и брат друг пут коа ке дојдеш на утакмица немој толку многу да јадеш бурек од страна:pos2::smir:

abe daj glejte negde zlatna sredina nakaj centar negde.mene ne mi e problemd a dojdam kaj bilo,so kola ke idam plus mozam da zberam nekoj uspat jas ziveam kaj Club Colosseum (nova zeleznicka) taka da ke zberam nekoj uspat.ajde ima use nedela dena ke se dog poubavo.

ја се согласувам со Точкестиот
и брат друг пут коа ке дојдеш на утакмица немој толку многу да јадеш бурек од страна:pos2::smir:

Aхахаххаха, дасибеш:)

Неможев ми излегоа некои обврски, следниот пат ќе дојдам пиво ко ќе има :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom