Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па shadow man рече дека ќе донел некое фудбалче,4ка било ама па и со такви се игра футсал.

реков,али искочив у 8 сабајле, и незнаев дали да го зеам....него,ко за прв пат,добро беше....ја бев тој со Никола Карев мајцата,....елел се изгубив у играта, јако играте!!! дечкото со долгата коса,тој со плавиот дрес од јуве,ацид,....зверски играат..а и голманите беа супер... (може некој да ми појасни кој беше кој??)

реков,али искочив у 8 сабајле, и незнаев дали да го зеам....него,ко за прв пат,добро беше....ја бев тој со Никола Карев мајцата,....елел се изгубив у играта, јако играте!!! дечкото со долгата коса,тој со плавиот дрес од јуве,ацид,....зверски играат..а и голманите беа супер... (може некој да ми појасни кој беше кој??)

Јас бев со плавиот Јуве дрес,Artan беше со стандардниот дрес црно бел на Јуве,со долгата коса незнам на кој мислиш,ако е тој од наша мислам дека е Гардиан(така нешо му беше никот).

Јас бев со плавиот Јуве дрес,Artan беше со стандардниот дрес црно бел на Јуве,со долгата коса незнам на кој мислиш,ако е тој од наша мислам дека е Гардиан(така нешо му беше никот).

Eve Demijan kaza za mene koj sum :)

Море фудбалеришча, а топка имаме?:))))
Море педерче едно. Ти си инцијатор, а не доаѓаш. Браво. :nenene:

Абе идам ја сигурно

За овој ми беше јасно. Едно 50 пати до сега рекол дека иде сигурно, а никогаш не доаѓа. За да не се меша веќе и да не квари организација, има перманентен бан од темава. Нема поента да се банира од форум... :)
еве и ја доаѓјам у сабота
И дефинитивно играчот (т.е голманот) на натпреварот. Да не застанеше на гол, ќе изгубевме сигурно. :)

Реално, на почеток на ништо не личеше фудбалот. После се подоправивме и победивме :)

Победничка екипа:
1) KIFFLA
2) Urban_Mover
3) Acid
4) BuSHav
5) Mad_Dog
6) Serpico

И во другиот тим :)
1) Gardian
2) Демијан
3) $h@doW m@n
4) аRtan

Другите сами нека си се пишат... :)

И другпат се игра у пиво. Не за друго, туку да се видиме поубаво после натпревар. Вака многу на брзинка беше...

каков беше крајниот резултат? кои беа голгетери?:vozbud:

е да,.гардиан..мн добро игра... а боби или оној буш,ако им легне а волеј.....на улица иде топката:pos2:..

каков беше крајниот резултат? кои беа голгетери?:vozbud:

Победи Ацид со екипата,меѓутоа ние бевме индиспонирани и мене патиките ми беа партал(што значи дека неможев да шутирам а јас коа шутирам...:)).Заслужена победа,ама најбитниот момент и пресвртница беше нерегуларниот гол на Ацид :).Тоа фудбалски се вика опструкција над голман.

Победи Ацид со екипата,меѓутоа ние бевме индиспонирани и мене патиките ми беа партал(што значи дека неможев да шутирам а јас коа шутирам...:)).Заслужена победа,ама најбитниот момент и пресвртница беше нерегуларниот гол на Ацид :).Тоа фудбалски се вика опструкција над голман.
Или лоша проценка на голман :)
Не сум му јас крив што излета толку напред и се залепи во мене... :uvo::)

Како и да е, сакате реванш у пиво? :)

Или лоша проценка на голман :)
Не сум му јас крив што излета толку напред и се залепи во мене... :uvo::)

Како и да е, сакате реванш у пиво? :)

Да да може!У цистерна пиво ако сакате.Да ги консолидираме редовите и еве нареден викенд да изиграме.Само на друг терен да играме тука е многу лошо.

Да да може!У цистерна пиво ако сакате.Да ги консолидираме редовите и еве нареден викенд да изиграме.Само на друг терен да играме тука е многу лошо.
Јас сум за. И мене ме нервира теренот, многу бркање топка има пошто нема огради... Давајте предлози за терен, па да се организираме со време за наредниот викенд.

Јас сум за. И мене ме нервира теренот, многу бркање топка има пошто нема огради... Давајте предлози за терен, па да се организираме со време за наредниот викенд.

хахах:pos2:,го приметив ја ацид,на почеток цело време нешо се литеше коа леташе топката...сепак забава!!! а да, извини за рамото на почетокот...

Уф, ти ли ми ја измести вилицата? :jaj::pos2:
Нема везе. Ми помина брзо, иако ептен добро ми крцна.

И не ми замеравајте кога се дерам у игра, таков сум :nesum:

Ако не ми легне волеј тогаш иде на улица......а ако ми легне волеј-бегајте сите на страна оти ќе страда некој:pos2::pos2:
Шала на страна,освен Ацид,не знам дали некој се нервираше за утакмицата,јас знам дека се заебавав :pipi:

а зашо не кажувате резултат?:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom