Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ej i kaj medeicinsko nema ograda ama barem ne sme do ulica i nema mnogu za trcanje po topkata ako izleze.:smir::smir::smir:

Сеа ќе има играчи за утре?

Јас
Ацид
Cthulhu
Гардиан
Shadow Man
Артан

BuSHaV
Mac))
KIFFLA

Таман 10 луѓе за 5 вс 5.

Има уште некој?

Море педерче едно. Ти си инцијатор, а не доаѓаш. Браво. :nenene:

Признавам, геј сум, заебав работа, и апсолутно сум неодговорен... Извинете... Немам никакво оправдување, али ептен ми се уарни друштвото кое го имав задњиве 20 часа, и предоцна станав, а вчера вечерта видов дека никој немаше абер со која топка ќе играме и беа пријавени само 9 души... Не следев ситуација до крај, а вие во последните саати сте средиле све... Ама признајте сеа дека е сосема друг муабет кога има двајца играчи повеќе на теренот, то ест 12 наместо 10... Иако ко шо пишав погоре, немам никакво оправдување... А кажете ми, со шо топка игравте стварно, size 4? Damn, колку не се мирисам со футсал топки...

Признавам, геј сум, заебав работа, и апсолутно сум неодговорен... Извинете... Немам никакво оправдување, али ептен ми се уарни друштвото кое го имав задњиве 20 часа, и предоцна станав, а вчера вечерта видов дека никој немаше абер со која топка ќе играме и беа пријавени само 9 души... Не следев ситуација до крај, а вие во последните саати сте средиле све... Ама признајте сеа дека е сосема друг муабет кога има двајца играчи повеќе на теренот, то ест 12 наместо 10... Иако ко шо пишав погоре, немам никакво оправдување... А кажете ми, со шо топка игравте стварно, size 4? Damn, колку не се мирисам со футсал топки...

Не не се мирисаш , ти не знаеш да играш фудбал тоа е проблемот:pos2::pos2:

Оффф, Игоре, вечити провокатору:) Нема да одговорам остро на твојата провокација пошто двајцата знаеме дека постојат доста слабости во мојот фудбалски профил, али и двајцата знаеме кој колку/како играл во младинските/сениорските фудбалски натпреварувања, така да... Јас си ги признавам моите маани, and what about you?:) Како и да е, одвај чекам повторно да излеземе заедно на теренот, некоја од следниве саботи, оr whenever... Само преголема штета е фактот што нема да играме еден против друг... Али ајде, здравје до следната наша фудбалска средба:)

Да играме кај што има девојки да имаме желба за игра.Ако има навивачки има да гинам на терен бее.Наредна утакмица земам голман од форумов страшен голман па да видиме тогаш.

Да играме кај што има девојки да имаме желба за игра.Ако има навивачки има да гинам на терен бее.Наредна утакмица земам голман од форумов страшен голман па да видиме тогаш.
ејј а што му фалеше на вашиот голман колку топки само ви извади него одбрана треба земете тоа ви фали:wink:

ејј а што му фалеше на вашиот голман колку топки само ви извади него одбрана треба земете тоа ви фали:wink:

Па у случај да не дојде тогаш ќе застане овој другиов.А иначе може и да игра.Да се уиграме малце ние па ќе видите вие:D

Да играме кај што има девојки да имаме желба за игра.Ако има навивачки има да гинам на терен бее..
наредна сабота дека играме у пиво да знаеш дека и нив ке треба да ги частите:smir:
а верувам дека ќе ги има поише него денес:wink:

наредна сабота дека играме у пиво да знаеш дека и нив ке треба да ги частите:smir:
а верувам дека ќе ги има поише него денес:wink:

Нека ги има,јас тогаш не губам!:D

Се пријавувам за наредна утакмица!

Јас не се пријавувам од сеа али 90% доаѓам, и мора да земеме некој у одбрана. :)

Да да ќе земеме,сеа битно знаеме на што сме до каде ни се силите,а со 1-2 засилувања ќе немаме проблеми.

Ја ќе ви стојам одбрана, од Ејсид ли се плашите :helou:, лесен плен е тој

/\и треба да се плашите:vozbud:
исто така и од Urban_Mouver i od BuSHav,Mad_Dog и ноормално од Serpico:helou:

Јас сум за. И мене ме нервира теренот, многу бркање топка има пошто нема огради... Давајте предлози за терен, па да се организираме со време за наредниот викенд.
Студенски дом ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ и теренот е одличен и огради има :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom