Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сеа ќе има играчи за утре?
Јас
Ацид
Cthulhu
Гардиан
Shadow Man
Артан
BuSHaV
Mac))
KIFFLA
Таман 10 луѓе за 5 вс 5.
Има уште некој?
Море педерче едно. Ти си инцијатор, а не доаѓаш. Браво. :nenene:
Признавам, геј сум, заебав работа, и апсолутно сум неодговорен... Извинете... Немам никакво оправдување, али ептен ми се уарни друштвото кое го имав задњиве 20 часа, и предоцна станав, а вчера вечерта видов дека никој немаше абер со која топка ќе играме и беа пријавени само 9 души... Не следев ситуација до крај, а вие во последните саати сте средиле све... Ама признајте сеа дека е сосема друг муабет кога има двајца играчи повеќе на теренот, то ест 12 наместо 10... Иако ко шо пишав погоре, немам никакво оправдување... А кажете ми, со шо топка игравте стварно, size 4? Damn, колку не се мирисам со футсал топки...
Шо пари е тревата? Да не е прсканица?
ејј а што му фалеше на вашиот голман колку топки само ви извади него одбрана треба земете тоа ви фали:wink:Да играме кај што има девојки да имаме желба за игра.Ако има навивачки има да гинам на терен бее.Наредна утакмица земам голман од форумов страшен голман па да видиме тогаш.
ејј а што му фалеше на вашиот голман колку топки само ви извади него одбрана треба земете тоа ви фали:wink:
наредна сабота дека играме у пиво да знаеш дека и нив ке треба да ги частите:smir:Да играме кај што има девојки да имаме желба за игра.Ако има навивачки има да гинам на терен бее..
наредна сабота дека играме у пиво да знаеш дека и нив ке треба да ги частите:smir:
а верувам дека ќе ги има поише него денес:wink:
Нека ги има,јас тогаш не губам!
Се пријавувам за наредна утакмица!
Јас не се пријавувам од сеа али 90% доаѓам, и мора да земеме некој у одбрана.![]()
Студенски дом ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ и теренот е одличен и огради има :smir:Јас сум за. И мене ме нервира теренот, многу бркање топка има пошто нема огради... Давајте предлози за терен, па да се организираме со време за наредниот викенд.