Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас сеа пријавувам учество за другата недела, уште вечерва сум земал слободен ден

Доаѓам и јас следната недела.
Откажав идење у Кастро за да бидам 100% спремен за игра.

мистичен да си жив и здрав..се убив од смеење.не сум видел некој така да се нервира.:zver:
Па како да не се нервираш на такви ситуации :)

И тоа голманот па г'злак, сите шутови во него. Океј, еден беше фатален, раце му искинав, сосе топка и раце го внесов во гол :)

За наредната...екипата е 6 играчи + 1 резерва за измени. Значи, ни требаат 7 луѓе.

И дајте во работни денови да си направиме Кајгана лига, да си играме меѓусебе, да закажеме терминче негде.

По мала пауза Земчо е спремен да се врати во тимот...доаѓам и ја за во недела :vozbud:

Јас уште од сега откажувам за недела, си одам дома за викенд :vozbud:
Се гледаме наредната 100%

Фала курцу дојдов од екскурзија и се пријавувам за следната партија.

Повторно се пријавувам за следната во недела. Со никаква организираност во игра реално беше тоа што се случи. Никаква подршка во одбрана па камоли во напад.

Ја откажувам за недела играм фудбал за факултет на машинијада у Охрид,здравје наредна недела и да тепате обавезно сега!!!:smir:

и јас сум ин за наредната недела ама мора да се има организација, максиум една измена и се ќе биде како подмачкано :) :)
инаку коа веќе се собираме толку дај да направиме една утакмица во теков на неделава:

А Д М И Н И - Ј У З Е Р И

Пак ке го кркате. И после тоа пак, и пак, и пак.

Не се игра повече фудбал, сега другари се берите. Јас и да дојдам знам дека повеке од 5 мин. нема да играм, а да му пуштам емсто на некој кој 2 врски нема од фудбал а игра само заради тоа што е добар другар со сите таму, не фала.
Да даде Тој што Дава, 5 гола разликад а ве тепат (A) .

Пак ке го кркате. И после тоа пак, и пак, и пак.

Не се игра повече фудбал, сега другари се берите. Јас и да дојдам знам дека повеке од 5 мин. нема да играм, а да му пуштам емсто на некој кој 2 врски нема од фудбал а игра само заради тоа што е добар другар со сите таму, не фала.
Да даде Тој што Дава, 5 гола разликад а ве тепат (A) .

пушикур.ком.мк/мој,да,мој.хтмл

Не се лути мара. Некој е за радио ди Џеј :), некој за фудбал, некој за ова, некој за ОНА, некој за ништо :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom