Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сигурен е. И јас играм. Него, голман - Долфин? :)

Боби, ќе го договориш? :salut:

Гацов е подготвен да застане меѓу стативите и да биде последниот бедем пред Он Неташкиот напад, да им врати за сите денови кога ВАДСЛ-то го сексало три пати на ден!

И ќе носи уше еден компањон, Перица кој па со он нет има нерасчитени сметки уште од времето на Ви-фи ваучерите.

ја ве дојдам да ве поглеам со kitty cat ама не се запознаваме со никој пукнете:)

само морална подршка доволно ви е

доаѓам у недела обавезно!:oeoeoe:

јас потврдувам =)
него, стегачите за ногава сум си ги забораил таму изглеа, некој да не ги видел/нашол/земал? :pos: маиќеми

и јас потврдувам за денес

И мене ми се играааааааааааа :)

Сигурен е терминот?

Сигурен е. И јас играм. Него, голман - Долфин? :)

Боби, ќе го договориш? :salut:

Гацов е подготвен да застане меѓу стативите и да биде последниот бедем пред Он Неташкиот напад, да им врати за сите денови кога ВАДСЛ-то го сексало три пати на ден!

И ќе носи уше еден компањон, Перица кој па со он нет има нерасчитени сметки уште од времето на Ви-фи ваучерите.

Helsing, Кенгур, јас, Ацид, Делфин, Сајбер, Перица (?!:) ) ...
Ајде бе, ќе се менуваме, пријавувајте се.

Ви се молам! без нервозни испади, без препуцавања, без навреди, без себичност, без високи топки!
сакам жустрина, брзина, многу подавања, разбирање и ЌЕ ГИ ЗДРОБИМЕ МАМАТА НИВНА! кога не е кај нас топката, СИТЕ НАЗАД, освен еден што ќе демнее во противничкиот голмански простор =) и онака е премал теренот, нема којзнае колку да се изнатрчате! не стојте во едно ебано место, мрдајте се, бидете подвижни!
ве поздравија алекс фергусон, сколари, венгер и рафа со горепишаново. сеа ми го пратија на мејл. поз.:kafe:
едит-
Абе, со Кајгана дресови ќе играме или голи? :back:
јас гол ќе бидам. можда и полугол или недајбоже автогол.

Аха, и без дебилни подавања и страв од машки дуели коска на коска, за да нема нервозни испади :)

Изгубивме повторно, и повторно заслужено.

Премногу измени во нашата екипа, не се знаеше кој каде игра, противниците се шетаа во нашата половина ко низ бавча, практично ко да немавме одбрана. И тоа е тоа. Сите напаѓачи, ама кога сме во одбрана, а кога сме во напад сите играат бекови, нема никој напред да дојде да проиграме и тоа е тоа :)

Башка, сите од нивна знаеа да водат топка :)

и не кур носете другарчиња другпат, особено не ТРОЈЦА... НИ ЕДЕН!! ИЗМЕНИ ЗА ИЗВОЗ ИМАШЕ! не се знаеше кој што игра...
не дека ние сме тапа, ама со 1 измена МАКС. се игра, не со повеќе! и мора да се определи кој што ќе игра и да нема мешање. МОРА еден напред да има секогаш! двајца одбрана и двајца во средина за конекција што ќе трчаат повеќе!
дечките од оннет се уиграни и постојани во составот! мора да играме договорно ако сакаме да ги победиме. пошто со тактика "муви без глави" не иде.

Значи добро што не дојдов, ке бевме премногу така.На крај краева затворете ја темева и договарајте си се на МСН.

Значи добро што не дојдов, ке бевме премногу така.На крај краева затворете ја темева и договарајте си се на МСН.
не, не е за затварање, само не си носете другарче освен ако е побарано тоа во случај да фалат форумџии.

мистичен да си жив и здрав..се убив од смеење.не сум видел некој така да се нервира.:zver:

јас да ви кажам дека аплаудирав на голот што го дадовте така да го исполнив зборот дека морална подршка ќе ви бидам.
башка и забелешав добри машки имало меѓу кајганџииве:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom