Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
мадафака кој баскуз сум јас во понеделник идам скопје :( :(
а баш сакав против типовите од Он Нет да играм, баш како сум накурчен на нив месецов имаше партали да летаат :pos: :pos: ај на следната утакмица здравје :)

Доаѓам и јас у тимот :vozbud:
Немој некој да киднал без да пиеме пиво после утакмица :helou:

Доаѓам и јас у тимот :vozbud:
Немој некој да киднал без да пиеме пиво после утакмица :helou:
То бе Бати бе, еднаш да играш за нас на ниво на репрезентација кога си ни потребен : ))))

1) Acid
2) Мистичен
3) Батистута
4) Ѕвер
5) Земзела

Тончи доаѓа? Ни треба добар голман. Кенгур? Ајде, пријавувајте се да не испаднеме помалце.
И да има 1-2 играчи плус, сосема океј е. Ќе биде мушка утакмица, па сигурно ќе има измени.

Јас сум лош голман, планирам да се напраам ЉОМ у сабота, ама разумен е терминов, така да ќе дојдам :)

Едино ако се здеси гром од ведро небо па да бранам лошо.

А за пиење пиво, за жал ќе ве напуштам. Морам на работа, од 8... малку ќе закаснам, ама футбал не пропуштам.

АИДЕЕЕЕЕЕЕЕ!! ФУЗБАААААААААААЛ!!!! љељеееееее! нафуран сум, само нека се пријави диме, за да ми мести пред гол топки ко у јбт... да напраам дупли хет трик :vozbud: :vozbud:
:pos:

Диме за жал нема да може да игра во догледно време. Во четвртокот беше на операција на носот.
Ќе мораш сам да се бориш Кенгур, или да комбинираш со Ацид.

играм на еден турнир во недела ни е полуфинале ако не ми се поклопи терминот доаѓам..утре ке потврдам за сигурно.Него, како е диме?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom