Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мац, како помина операцијата? Гледам дека споро иде опоравувањето на „истегнатите“ мускули на двете нозе.
Дај, ако планирате да рушите атмосфера со булшит и не планирате да доаѓате - боље не пишувајте, или само пишете дека не доаѓате.

„Јас можда ќе дојдам, а можда не. Шансите се 50-50. Сакам, ама нејќам. Зошто нејќам, ама и многу сакам.“

Кај би играле, сабота Партизан или недела на ЈБТ?

Ајде бе остала екипо кај сте....?

ЈБТ... Може и во сабота, зошто да не.
Ама некако малце сме. Еве, пола фудбалеришта се повредени. А останатите имаат професионални анганжмани.

Јас можам у сабота тоест денес.

за у недела, сабота вечер ќе знам

јас сум за јбт утре, 5 часот претпоставувам? но, што ако врне? што ако The Large Hadron Collider сепак ја направи таа црна дупка и не проголта до кај 3-4 попладнето?

Недела од 17 на ЈБТ си е таманофкич.

ми одговара и сабота и недела у секое време...кога решите тогаш...како и да е, играм!:smir:

Денес не сум арен... се пореметив нешто...
За недела верувам дека ќе бидам спремен.

Кајганџии, ве известувам дека за во недела закажана е пресметка против Он.нетеци :)

Значи, пријавувајте се доколку може да дојдете. Почетокот е во 19:00, се игра во салата во Форца. Бидете таму некои 10-15 минути порано. Добредојдени се и чирлидерки, зошто ќе ги треба поддршка :)

и јас еве, ама само доколку ви фали човек. пошо сум нуб. =)) има време до недела.
едит-морав =) :vozbud:
...зошто ќе ги треба поддршка :)
:pos:

Ова за играње или бодрење? :toe: ако има место рачунајте ме во игра :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom