Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Поразени админите благодарение на мене:vozbud: Еве да се каже дека јузерите не се до толку лузери, сепак има надеж по оваа победа :) Иначе добра утакмица само што сега ме кинат нозете и одвај одам...И се разбира поздрав до голгетерот Кенгур :):):)

БРАВО, нареден пат кога ќе играте обавезно пишете ми пп или на мсн да дојдам да си ги поделиме фудбалските знаења:pos2:

Каков пораз бе? Натпреварот беше прекинат затоа што Урбан излезе од игра.
Инаку добар е Урбан ко што ми кажа, му се намалија отоците.

Па зашто тогаш частевте пиво?:vozbud:

сине, 5-4 победивме со последниот гол на маааааарко. а прекинавме 1-2 мин пред крај пошто немаше шанси урбан да продолжи. јас морам да му захфалам на урбан за неговите асистенции без кои немаше да тепаме =))
ајде, се пријавувам за следечи пат =))) едит- браво и за останатите, како можев да заборавам да ги пофалам. сите добро си изиграа =))

Крај беше...Мехуто Гонзалес свирна во истиот момент кога ме погоди мене топката...така да....5-4...

Не тепавте :kesa:

Па мора малце кураж да ви дадеме, иначе нема да играте :)

Башка, ве спаси Урбан... Ем асистираше за доста голови, ем прими „куршум“ за вас.
Да не ја сопреше топката со глава, сигурно ќе изгубевте. Скорпио лошо изигра бе :)

Се гледа дека супер сте си поминале. :wink:

Баш ме води патот следната недела во Скопје, па ако имате закажано ќе дојдам и јас чисто колку да ви покажам струмичко дете како игра фудбал. :vozbud:

поминав и јас малку да видам како играте оти ја видов темата за фудбал ама од далеку беше и тешко кој можев да препознаам :)

поминав и јас малку да видам како играте оти ја видов темата за фудбал ама од далеку беше и тешко кој можев да препознаам :)
Ти ли беше тој оддалеку, кај оградата, што посматраше ко пиче? :)

Ти ли беше тој оддалеку, кај оградата, што посматраше ко пиче? :)

абе на друго место си имав испланирано фудбал ... плус десното стапало ми е повредено и носев стегач и еластичен завој на него, дупла заштита... едвај трчам, а од топка бегам ко мачка од вода :)

ПС - плус јас само 10-20 секунди стоев и си заминав после, не бев најавен :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom