ФУДБАЛЕРИ КАЈГАНЏИИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи - пие пиво на гага?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Thief напиша:
Следните месец дена не играм фудбал. Не се вратив ни за вториот натпревар, кој сигурно сега е во тек. Се здобив со повреда од десната страна на долниот дел од `рбетот (иако немаше директен дуел и додека играв не почувствував ништо). Се работи за стара моја повреда поради која и излегов и форма... Ми се повтори истата, значи време ми е за пензија. :(
Де бе па ти признај еднаш дека незнаеш фудбал да играш, а не на секоја утакмица се вадиш, де не ме пуштаа да играм, де стара повреда, де СкулГрл ми ги масираше табаните. Ајде биди машко признај дека не те бива за фудбал играње освен да гледаш.

:bravo::bravo::bravo:USERI:bravo::bravo::bravo:

Ne gledase vo topkata igrase a pofalba do rade sto dade fantasticni golovi i sto trcase kao konj i se sopnaa zaedno so mac koga im postai klizac golmanot garfield(steta sto ne go slikav ke se iznasmevme):pos2::poss:

Потфрли одбраната на админите и покрај тоа што го имаа ветеранот Гижо, затоа победивме :pos:
viktorgg супер изигра друже, закон :) само ги прекрши правилата бе, не остана кога пиевме пиво :)

Важно ја ја отворив серијата на голови од моја екипа и од тогаш почнавме да газиме!!!Џабе се фалеше Гарфилд дека добро бранел!!!Човекот си брани добро ама не е све до тоа бе!!!Треба тимска игра!!Админиве често губат зашо се нервираат многу и после нема игра!!!

ej zverovi sme i pivoto bese epten slatko :) sledeca nedela pak

Thief напиша:
Kaжи им кој ти беше најбољи одбранбен фуЗбалер. :vozbud:
Па нормално дека јас:pos:...ама не може цело време одбраната 2 на 5 да ги чува плус ме реметеа со дупли пасеви зашо беа повише.Ама сеа ве знам како играте готови сте следечи пут...
Ај ако игра Урбан он да почиња напади...а јас че си бидам стубот у одбрана
И дај не зезајте лоша одбрана зашо две од пред линија ги извадив:)

ЈАс мислев појаки се овие Админи/модератори.......ама нишо слаби биле...... Ама важно закон голман имаа (Garfield)

zakon golman ali vadeshe 11 puti lopta od mreza :)

FrAnKEnsTEiN напиша:
Важно ја ја отворив серијата на голови од моја екипа и од тогаш почнавме да газиме!!!Џабе се фалеше Гарфилд дека добро бранел!!!Човекот си брани добро ама не е све до тоа бе!!!Треба тимска игра!!Админиве често губат зашо се нервираат многу и после нема игра!!!

Особено Ацид и Мистичен:):duel::)

BAMARGERA напиша:
zakon golman ali vadeshe 11 puti lopta od mreza :)
Ама колку пати не и даде да влезе у мрежа ? :):):)
п.с. Кој беше тој со бела маица и црвени шорцеви шо недоседи до крај ???

Ja највише се жртвуев за мојот тим...Какви две паѓања имав...
Само Гардиан(Раде) ми беше рамен со неговото улупуење у ѕид:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom