ФУДБАЛЕРИ КАЈГАНЏИИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи - пие пиво на гага?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Jас и вчера играв така да загреан сум малце...плус 10 дена пред тоа секој ден фудбал на плажа...
Така да мој тим не губи.Ќе играм дифенс,офенс и ин д мидл а и судија ќе бидам:)

viktorgg напиша:
Хеј, јас сум почетник, уствари сеа сум Џомба :pos: никого не знам :( бидете фини со мене важи??? А да, планирам да дојдам... :)
Фини сме бе сите,не се секирај :vozbud:

viktorgg напиша:
Хеј, јас сум почетник, уствари сеа сум Џомба :pos: никого не знам :( бидете фини со мене важи??? А да, планирам да дојдам... :)

Доаѓај, мора да паднат денес :wink:

Batistuta напиша:
Доаѓај, мора да паднат денес :wink:

Абе ко да ја бутате власта па мора да паднеме денес :pos2:

Шо кажуваат метеролозите за временските прилики и неприлики? Да не иде некој студен бран од Хрватска и топол бран од Сахара.

a i adminive ne se nekoja vlast poso nas ne ima povekje :pos2::3:
ale aleee gotovi se!

KoNtEjNeR напиша:
ama vremevo nadvor nesto ne e kako sto treba... ima edno 35 stepeni.. pa da se nadevame deka do 5 saat kje se zaoblaci ili kje go snema soncevo sto i da e da zaladi malce.. ako ne, ve zalam tie sto kje igrate... kje bidete posle gustercinja
Овој па, овој па... Ко син на Шеќеринска да е - Шеќерко, па ќе се стопи. Времето е одлично, ни топло, ниту пече сонце. Теренот е празен. ТоБ! :wink:

idi ti sea na teren, da go fatish da ne dojde nekoj :) nie ke dojdeme kaj i da e za saat

ej i site u dresovi da doete !!! bar od moja tie so ste

Eeeee, Бати тебе те знам, те ќе ме воведеш во кајганџискиот фудбал :) Ај се глеаме...

Само треба да победиме и после ќе мора да пиеме пиво :pos:

Абе Бамаргера апашу, не доаѓам со дрес пошо многу се потам така :wink:

Ѕвер напиша:
Абе ко да ја бутате власта па мора да паднеме денес :pos2:

:) Фудбалот е далеку по сериозна работа од некаква си власт. Владите и системите на владеење паѓаат и се менуваат, Фудбалот останува :)

Eve, sparina nesnosna, malku veterce duvna, moze i ke se igra normalno, ne kako lani na +7000 stepeni.
Ute malku.
C'mmon losers pardon users!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom