ФУДБАЛЕРИ КАЈГАНЏИИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи - пие пиво на гага?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
SteF напиша:
juzeri kazete so kakvi maici ke igrame? , lila:wub:, da ne e premnogu jaka boja, .
ako ne rozevi,:icon_redf

ne ozbilno kazete pred da stane kasno ? 10 saat faka vise :poss:

Ја мислам у шарени маици да играме :)

Стварно треба да се знае кои какви маици да носи да се разликуеме. Или кој како дојде па ке се снаоѓаме :pos:

Нема везе у која боја ќе се облечеме, ќе играме под мотото СВЕ МИ БОЈЕ ЛЕПО СТОЈЕ! :pos2:

Batistuta напиша:
До сите кои се наоѓаат на поширокиот список на селекторот на ФК Јузери :

- не доаѓајте утре со бели маици :pred:
Читајте тука и не прашувајте многу

Иначе Бамаргера го потврди своето учество во првиот тим на Јузерите

Toreador напиша:
Јас ќе дојдам, ќе седам у публика, ќе пукам сеир, ќе дудлам со мажоретките, the usuall stuff. :pos::3:

Дури и си гласал за мажоретките, абе дефиниција за дудлач си :icon_lol:

Па нормално он е мажоретка!!! :star:

Jakov напиша:
Ако даде Тиф пет гола, јас ќе му ја местам по негов избор
Дивајн,
Девилиш,
Нинџа

5 гола :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Вардарче...тури 50 евра сингл Тиф 5+ на сметка на Ацид.
Чим е на сметка на Ацид ќе стаам 100 евра и тоа од 6 до 7 и плус еден ж'т во прво полувреме. Него што позиција ќе игра Тифчо, шпиц?

Јас гласав за мажоретките не поради тоа шо сум дудоладач него поради тоа шо се они големи пивопијки и добро ќе биде да се изопијат среде сала.

Не сте вие арни! 17 страни сум читала, а мислев онака да прочачкам да видам што се случува, ама не можев да одолеам и морав од А до Ш да читам:vozbud:
Тиф бе Тиф колку се попалил, целиот е најрадосен:icon_lol:

Дечки, со среќа утре, ама се знае дека админите/модераторите ќе победат (посебно дека и Тиф ќе игра), кој ќе ги гледа пијани да си одат дома мх мх!

Ајт покажете се во најдобро светло:duel:

Убаво да си поминете дечки.Ако ништо друго,пиво не ви гине.Што е важно кој ќе победи?
Важно е да се учествува!:pos2:

НАПРЕД ЈУЗЕРИИИИИИИИИИИ!!!:olee:

П.С. Немој да не сте извадиле фотки овде,ќе имаме расправија!!:pishtoldz

сите да дојдете точно у 18 саат, разбијте го македонскиот менталитет на каснење ебаго :) у 21 имам меч со кланот па после ке викате педер сум ако си одам порано

Гижо напиша:
сите да дојдете точно у 18 саат, разбијте го македонскиот менталитет на каснење ебаго :) у 21 имам меч со кланот па после ке викате педер сум ако си одам порано
Како бе точно у 18?
У 17:45 треба да се дојде! :vozbud:

Acid напиша:
Како бе точно у 18?
У 17:45 треба да се дојде! :vozbud:

Да да али ај имаат фора до 18 ама и да врне сите таму да се нацртате нема смисла од кога се договараме па сеа нема ваљда еден дожд да не заебе така да си знајте.........:vozbud:

Па и да го погоди некого гром не е страшно, сеир ќе пукаме :icon_lol: :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom