ФУДБАЛЕРИ КАЈГАНЏИИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи - пие пиво на гага?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
BusHav напиша:
Така ли во Европа бе?!!?!? хахахахах
Ти највеќе пишуваше на темава,се палеше и сега откажуваш ц ц ц

Јебига тоа е. Има и другпат.

Crazy напиша:
Јебига тоа е. Има и другпат.
Такви се јузерите, пичиња... Ќе се палат, ќе викаат, ќе креваат револуции и после ќе им „излезе“ нешто. :pos2:

Acid напиша:
Такви се јузерите, пичиња... Ќе се палат, ќе викаат, ќе креваат револуции и после ќе им „излезе“ нешто. :pos2:

Acid, ај не го тупи :tapp:

Acid напиша:

Eден јузер не значи и сите јузери-ќе видите!

Bas me interesira sto ke zborat moderatorive i administratorive utre otkako ke zagubat.Toa ke bide interesno.
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :bravo:

Ne bidi tolku siguren.

Во оваа пригода уште еднаш ќе ја цитирам изјавата на дефанзивецот на ФК Админи, Никола-Гижо, кој веќе почнал да собира пари за да ни купи пиво :)

Гижо напиша:
да ти кажам шангајки ке земам, 50 денари повеќе за пиво

Да ви кажам јас на сите да се скинете скурца од темава до крај на утакмицата, се пријавивте, се договоривте, одете, играјте, пишете што сте направиле кога ќе се отрезните (некој нека го снима Бати како меле пијан) и после ќ се сеириме на нечија сметка. Дотогаш, џабе мелете. Ајт, гитла, на одмор пред утакмица.

Sea taman ke se navrne i posle nema da imame problemi so vremeto.

И да врне и да вее и бура да коси,Френки на јузерите победа им носи!!!:pos2::pos2::pos2:

Да прашам јас...дали ќе се игра утакмицава пошто времево е шит?

Што се мене тиче, треба да се игра :duel:

РЕШЕНО е,ке се игра,немој сеа вакви постови

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom