Фудбалери Кајганџии! (старо)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos2::pos2::pos2:

Него Ејсид, глеам некои протестирачки постови против мене пишуваш, може да дојдам или ? :vozbud:
Не се протестирачки, реметачки се.

Пошто се скапа од доаѓање претходно :)

:pos2::pos2::pos2:

Него Ејсид, глеам некои протестирачки постови против мене пишуваш, може да дојдам или ? :vozbud:
Дојди бе пиле, да видиме дали си научил фудбал во меѓувреме :pos2:

И секако, да видиме дали овојпат ќе останеш доследен на ветувањето, пошто јас секогаш останувам доследен на банирањето за откажување :)

Ќе дојдам, нема да играм:) Ќе сликам.....фер инаф нели:)

Со мотор. Ако не ти е страв да се возиш во 10до6 на семафори да си се нацртал океј:)

Семафори ?

Не живееше ти под автобуска ? Не е боље на последна да се чекаме ? Мене ми е поблиску тоа ... Ама ако сакаш семафори, не ми смета .. :)

Семафори ?

Не живееше ти под автобуска ? Не е боље на последна да се чекаме ? Мене ми е поблиску тоа ... Ама ако сакаш семафори, не ми смета .. :)
Абе од горе ќе се пуштиш само надоле, јас живеам пред бензинската. На семафори и право да ја збрчиме накај ЈеБоТе

Абе од горе ќе се пуштиш само надоле, јас живеам пред бензинската. На семафори и право да ја збрчиме накај ЈеБоТе

Фак ме испобуни сеа :)

Пред бензиската живееш ? Која, оваа на последна или претпоследна ?

Ај невр мајнд :)

Те чекам у 10 до 6 на семафори на претпоследна ! :)

Бај д веј те аднав и на хај5, да добиеш претстава како изглеа ако си ме забораил ... :pos:

Не дигајте галама многу пред натпреварот, не е убаво така:pos2::pos2:

Нека се смират страстите:vozbud:

Случајно ако има некој од Топанско и околината да идеме заедно на фудбал нека каже да не идам сам ако нема здравје :)

Случајно ако има некој од Топанско и околината да идеме заедно на фудбал нека каже да не идам сам ако нема здравје :)
Ако има некој случајно од Миладиновци, Дељадровци или Романовце... па и Куманово, зошто да не, нека ме збере попат.

п.с. Ае Лу не сум го викал, ај за следниот меч, ваљда нема да го заборавам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom