Ливерпул фан
Oi!
- Член од
- 24 мај 2007
- Мислења
- 5.124
- Поени од реакции
- 35
Naik, ориџинаљ, 1200 денари.
:pos2::pos2::pos2:
Него Ејсид, глеам некои протестирачки постови против мене пишуваш, може да дојдам или ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Naik, ориџинаљ, 1200 денари.
Не се протестирачки, реметачки се.:pos2::pos2::pos2:
Него Ејсид, глеам некои протестирачки постови против мене пишуваш, може да дојдам или ?![]()
Дојди бе пиле, да видиме дали си научил фудбал во меѓувреме :pos2::pos2::pos2::pos2:
Него Ејсид, глеам некои протестирачки постови против мене пишуваш, може да дојдам или ?![]()
Ќе дојдам, нема да играмЌе сликам.....фер инаф нели
![]()
Со мотор. Ако не ти е страв да се возиш во 10до6 на семафори да си се нацртал окејСо што ќе идеш натака ?![]()
Со мотор. Ако не ти е страв да се возиш во 10до6 на семафори да си се нацртал океј![]()
Абе од горе ќе се пуштиш само надоле, јас живеам пред бензинската. На семафори и право да ја збрчиме накај ЈеБоТеСемафори ?
Не живееше ти под автобуска ? Не е боље на последна да се чекаме ? Мене ми е поблиску тоа ... Ама ако сакаш семафори, не ми смета ..![]()
Абе од горе ќе се пуштиш само надоле, јас живеам пред бензинската. На семафори и право да ја збрчиме накај ЈеБоТе
Ако има некој случајно од Миладиновци, Дељадровци или Романовце... па и Куманово, зошто да не, нека ме збере попат.Случајно ако има некој од Топанско и околината да идеме заедно на фудбал нека каже да не идам сам ако нема здравје![]()
Ништо од собирање друже, Мистичен е кај мене на ручекмистик, ке ме собереш? 6, кај тедико?:helou: