Фудбалери Кајганџии! (старо)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Форца е после ГУЦ и Ѓорѓи таму кај Алумина така?
Форца е кај студентскиот дом "Гоце Делчев"(ако не грешам).плус Ацид постави мапа на постот со кој го објави натпреварот:)
едит:и Георги е, не Ѓорѓи:nerv::pipi:

Маца,пак нема да дојдеш ти,џабе се објaснуваш :)

Девојки не ми го рчкајте школото ке ве утепам :nerv::pos::pos: потврдувам присуство дефинитивно. Маџ ке се мењаме бе брат не е проблем:smir: ке даам три гола и ке си излезам:vozbud: се гледаме тамо!

Абе јас на картата не разбрав баш.. Али ај вака ќе прашам.. Кафичот што е Форца позади таму има нешто игралиште, балон или што и да е.. Тоа е тоа?

Тоа е веднаш позади кафичот, значи САЛАТА Форца!
Да те очекуваме?

гирл, позади кафичот има голем објект се вика сала :toe: значи не балонот туку испред него.Жута е салата и пишува т-мобиле форза се чита од улица. Епа тамо :smir:

Тенкс.. Иначе да, да ме очекувате ама не верувам дека долго би останала зашто ипак е сабота.. Сепак бар вака знам со сигурност дека ќе имам станато до тогаш :pos2: нема да заборавам пошо ќе влезам преку ден 100% на форум и ќе ми текне, ќе ја видам темата.. Така да.. ДапЗ ќе ве дружам овојпат 100%

Среќа играме во сала...нема да влијае времето на натпреварот...хахаха

Иначе доаѓам и јас....со сајбер и цтхлу неам играно во ист тим до сеа...ке биде интересно....:salut:

знам дека со урбан ке бидеме одличен тандем:wink: он ке биде мозокот на тимот ја реализаторот. а ацид и мистик ке бушат од 20-30 метри:pehar:

Ги чекаме уште Мистичен и Серпико да потврдат присуство :)
Нормално, и сите останати што сакаат да играат/гледаат.

Могуќе е Велес да бидам во истото време. МЦИ повикува енд стаф... :)

Ќе потврдам до попосле. Не сум доотрезнат, ебаго... Фуче главава

Ако не,заглаивте со мене :)

[10:40] Marija: трендо ќе дојди?
[10:40] Marija:
smile.gif

[10:40] Tonchie made it FUNKY: не знам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom