Фудбалери Кајганџии! (старо)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Аххх леле колку ми е криво што неможев да играм во неделата...ке пукнев...ама што да праам температура дигнав во саботата....ама оваа недела мора да играм/гледам кога ке се игра со оннет...ваљда ке биде убаво времето како денеска....

Аххх леле колку ми е криво што неможев да играм во неделата...ке пукнев...ама што да праам температура дигнав во саботата....ама оваа недела мора да играм/гледам кога ке се игра со оннет...ваљда ке биде убаво времето како денеска....

Какво гледање бе луд ли си?:uvo: ке играш:helou:

Многу ќе бидеТЕ јаки со Муверот бе.

Ја од истата причина поради која не дојдов прошлата недела веројатно нема да дојдам ни оваа.

Ме мрзи да учам ебате, што да праам ?! :Ѕ

п.с. Верувам во вас момци, знам дека може да ги победите и без мене ! (ако играте ... :) )

KGN 4 EVER !

Официјална потврда за натпреварот во сабота (29.03.2008).

Пријателски натпревар: Он.нет vs. Кајгана
Место: Спортска сала "Форца Мобимак" - до студентски дом "Гоце Делчев" [види мапа]
Време: 20:00 [бидете таму во 19:45]
Тип на игра: 5+1, 60 минути активна игра, број на измени: неограничен.

Обавезно носете ги Кајгана дресовите.
Обавезно потврдете го присуството на темава.

Отприлика составот би требало да изгледа вака:
- Tonchie (GK)
- Acid
- Мистичен
- Urban_Mover
- Cyber Knight
- Cthulhu^
- Mac))
- Serpico
+
Сите останати што имаат желба да играат - ќе се менуваме. На список ги ставив некои од подобрите играчи кои беа минатата недела, тие се во мала предност и затоа се пишани во „првиот состав“. Значи, дури и да те нема во списоков - дојди слободно.

Имаме поддршка од Кајганџики? :)

Ако има некоја друга Кајганџика за,идам и јас.
Пошто сама не иде да дојдам,срам ми е.:)

оО не очекував ваков повик у репрезентација.
Ќе дојдам обавезно,со Сајбер ќе се мењаме,ми дужи. :)

Ако не,со Серпико ќе ги реметиме он.нет.

Принц дај бе дои и ти,нели со Он.нет у добри односи си :)

Ах колку сакам да дојдам (само да ве гледам), да можам да летнам од Охрид убо ќе беше :) ,

Баш ме интересира како ке функционирате, и со задоволство ке дојдам да ве гледам :pos2:

сакам да дојдам да гледам, ама некако сабота вечер...ќе видам што можам да направам.со задоволство би дошла, а ако не ќе ви држам среќа од дома..ма не ви треба, сигурна сум дека ќе победите:)

Кај го најдофте терминот жиф ви сфе, планираф да одам на рок сфирка на па драм ен бејс журка, ама изгледа в петок ќе одам на жур а на сфирка ќе стојам далеку од другите, да не ме осетат дека се враќам од футбал :pos:

Officially, Tonchie is confirming presence.

Форца е после ГУЦ и Ѓорѓи таму кај Алумина така?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom