Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Џеко, Ханибал и Чтулу ќе најдат чаре за дупките ти само седи пред наш гол и не му ја мисли за одбраната :D.

Кајзер ти реков кажи му на Скеч да ни ги пише поените во табела. :cool:

1.Урбан_Мувер
2.Сајбер
3.Ганерот
4.Шурикен
5.Јувентус
6. Саета Рубиа
7.

Дајте и 7ми играч да се најде, со замена лакше се дише :)

Plavi!!! ocekuvam utre trcanje do posledniot svirez :) Ovaa utakmica ednostavno mora da se pobedi :) Imam spremeno taktika za utre :sneaky: pa ako moze site da dojdat barem 10-15 min porano :)

де бе брат, од толку бои на светов ти одбра со бели да пишуваш!!!! :pos::pos::pos: луд си!

Зелени, ви ветувам дека нема да праам макази утре..ми здосади да давам такви голови... (кифла не се секирај) :vozbud:

----------Јувентус----------​
--------------------------------​
--Саета--------Урбан-----​
----------Шурикен----------​
--Ганерот-------------------​
------------------Сајбер-----​
DREAM TEAM !!!!!!!!!!!

1.Јувентус
2.Урбан
3.Саета
4.Шурикен
5.Ганер
6.Сајбер
7. ????
Ајде ете тие што прашуваа, може да се пријават и онака фали едно место. Гледајте у најскоро време комплетирајте ја листата....

1.Јувентус
2.Урбан
3.Саета
4.Шурикен
5.Ганер
6.Сајбер
7. ????
Ајде ете тие што прашуваа, може да се пријават и онака фали едно место. Гледајте у најскоро време комплетирајте ја листата....

Малце сум настинат али ќе дојдам да играм гледам фали човек :) По колку плаќаме од термин и од кај се влегува за балонов дека не сум играл до сега таму?

Малце сум настинат али ќе дојдам да играм гледам фали човек :) По колку плаќаме од термин и од кај се влегува за балонов дека не сум играл до сега таму?
Незнам како да ти објаснам како се влегува... пред подвожњакот одиш лево балонот се гледа, и имаш патче и само по него одиш неможеш да утнеш мислам.
--- надополнето: Dec 11, 2011 3:49 PM ---
И што е најбитно, гледај да дојдеш. Не као минатиот пат зашо го јадевме...:)

Ако не можеш да играш кажи ќе отидам јас место тебе.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom