Шурикен
Hard Core !
- Член од
- 8 ноември 2008
- Мислења
- 6.559
- Поени од реакции
- 4.072
Пази шо си кажал. Вива Барселона
.
Океј де мислев ако не победи... немој одма здраво за готово

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пази шо си кажал. Вива Барселона
.
Океј де мислев ако не победи... немој одма здраво за готово![]()
Јас би дошол, ми се игра, а немам одамна играно. Сеа читам нешто тука стандардни нестандардни, така да кратко и јасно кажете да дојдам или не![]()
Значи има стандардни и нестандардни
Доколку некој од стандардните играчи откаже тогаш ти (или било кој друг што има желба да игра) може да влета. Така да овој пут, зелените ми се чини се комплетни а утре ќе дознаеш дали плавите се.
За друг пут ќе видиме, ние црвените сме каша попара моментално треба да најдеме достојна замена за Дјуд пошто е повреден... Под достојна мислам стварно добар играч а немам идеја како тоа "барање на играч" би идело....
Во ваков состав како што сме сега тотално дезорганизирани + без играч од средината како Дјуд ќе бидеме екипа против која ќе се поправа гол разлика. 2 утакмици по ред сме катастрофа.
Имам јас човек.![]()
![]()
Дечки ако зелените имаат измени, мора и ние да имаме. Дефинитивно.
Зашто?
Ке ти шепнам у недела, ако успееш да стигнеш до менеЗашто?
Иначе да знаете играм поофанзивно оваа утакмица, мотивиран од евроголот на Ван Перси денес ќе трпам голови![]()
Ние од зелената екипа сме пресреќни ако играш поофанзивно да оставаш дупки во одбрана, така треба.
Друже за дупките ќе се најде чаре, ќе застане некој друг одбранаали кажи ми вие што ќе праите во одбраната ваша, у животна форма сум
![]()