Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.492
- Поени од реакции
- 35.445
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com

Значи, у што играме? Малце е незгодно што играме доцна, па боље е да купите пиво и кебапи пред утакмица...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Или дека провоцирам играчи од спротивната екиша...Секој пат кога ќе видам дека Acid последен пишал на темава, автоматски инстиктивно помислувам дека е заклучена.![]()
Или дека провоцирам играчи од спротивната екиша...![]()
Ќе ги мачкам плавиве во четврток значи а?
Бај д уеј,Ghost пази се!![]()
Кичмата ќе ти биде благодарнаКолку ми е криво што нема да можам да го чувам Acid, за него иам посебна мотивација.
Следната утакмица.
Кичмата ќе ти биде благодарна
Значи јас плава маичка да си зеам, така? Колку што сфатив, треба да се носат и маички во боите на тимовите, за да се разликуваме...
Кичмата ќе ти биде благодарна
Значи јас плава маичка да си зеам, така? Колку што сфатив, треба да се носат и маички во боите на тимовите, за да се разликуваме...
Што поплаво то боље,иначе што позиција играш би ни се вклопил во дефанзива и така и така имаме недостиг во одбраната![]()
Јас пошто сум дебел и улежан компјутерџија, или голман или у одбрана... Само глеј од време на време да ми подаватеШто поплаво то боље,иначе што позиција играш би ни се вклопил во дефанзива и така и така имаме недостиг во одбраната![]()
Значи уште еден пациент во одбраната...земи космодиск брат...ќе ти требаЈас пошто сум дебел и улежан компјутерџија, или голман или у одбрана... Само глеј од време на време да ми подавате![]()