Или дека провоцирам играчи од спротивната екиша...Секој пат кога ќе видам дека Acid последен пишал на темава, автоматски инстиктивно помислувам дека е заклучена.
http://forum.kajgana.com/threads/Провокации-во-фан-клубовите.19227/page-123#post-4483942Или дека провоцирам играчи од спротивната екиша...
Ќе ги мачкам плавиве во четврток значи а?
Бај д уеј,Ghost пази се!
Кичмата ќе ти биде благодарнаКолку ми е криво што нема да можам да го чувам Acid, за него иам посебна мотивација .
Следната утакмица .
Ќе видиме тоа на следната, за тебе посебно ќе се спремам ако треба и екстра тренинг ќе си дадам .Кичмата ќе ти биде благодарна
Значи јас плава маичка да си зеам, така? Колку што сфатив, треба да се носат и маички во боите на тимовите, за да се разликуваме...
Што поплаво то боље,иначе што позиција играш би ни се вклопил во дефанзива и така и така имаме недостиг во одбранатаКичмата ќе ти биде благодарна
Значи јас плава маичка да си зеам, така? Колку што сфатив, треба да се носат и маички во боите на тимовите, за да се разликуваме...
Мислам Ацид најубаво на гол да го ставите а Гоуст нека дрибла .Што поплаво то боље,иначе што позиција играш би ни се вклопил во дефанзива и така и така имаме недостиг во одбраната
Јас пошто сум дебел и улежан компјутерџија, или голман или у одбрана... Само глеј од време на време да ми подаватеШто поплаво то боље,иначе што позиција играш би ни се вклопил во дефанзива и така и така имаме недостиг во одбраната
Значи уште еден пациент во одбраната...земи космодиск брат...ќе ти требаЈас пошто сум дебел и улежан компјутерџија, или голман или у одбрана... Само глеј од време на време да ми подавате