Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
G

_Ghost_

Гостин
Секој пат кога ќе видам дека Acid последен пишал на темава, автоматски инстиктивно помислувам дека е заклучена.:pos:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.443
Секој пат кога ќе видам дека Acid последен пишал на темава, автоматски инстиктивно помислувам дека е заклучена.:pos:
Или дека провоцирам играчи од спротивната екиша... :pos:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Затишје пред бура вакво тивко на темава не било од август!! xD:pos:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.905
Поени од реакции
7.462
Ќе ги мачкам плавиве во четврток значи а?
Бај д уеј,Ghost пази се!:D

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Колку ми е криво што нема да можам да го чувам Acid, за него иам посебна мотивација :D.

Следната утакмица :sneaky:.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.443
Колку ми е криво што нема да можам да го чувам Acid, за него иам посебна мотивација :D.

Следната утакмица :sneaky:.
Кичмата ќе ти биде благодарна :pos:

Значи јас плава маичка да си зеам, така? Колку што сфатив, треба да се носат и маички во боите на тимовите, за да се разликуваме...

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443

Значи јас плава маичка да си зеам, така? Колку што сфатив, треба да се носат и маички во боите на тимовите, за да се разликуваме...
Ќе видиме тоа на следната, за тебе посебно ќе се спремам ако треба и екстра тренинг ќе си дадам :pos:.

Твоите се секад шарени така да како сакаш дојди, ние црвените сме сите во иста боја :D.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868

Што поплаво то боље,иначе што позиција играш би ни се вклопил во дефанзива и така и така имаме недостиг во одбраната :pos::pos:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Што поплаво то боље,иначе што позиција играш би ни се вклопил во дефанзива и така и така имаме недостиг во одбраната :pos::pos:
Мислам Ацид најубаво на гол да го ставите а Гоуст нека дрибла :D.

Пс. Морав :pos:.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.443
Јас пошто сум дебел и улежан компјутерџија, или голман или у одбрана... Само глеј од време на време да ми подавате :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.905
Поени од реакции
7.462
Јас пошто сум дебел и улежан компјутерџија, или голман или у одбрана... Само глеј од време на време да ми подавате :)
Значи уште еден пациент во одбраната...земи космодиск брат...ќе ти треба:icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom