Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos:

Не го познавам лично,ама Мувер минатиот пат мислам дека раскажуваше за него.
Легач,со пуштено стомаче и само мрчел и провоцирал.

Кои јас морав да ги бранам!:D:pos:
Клизачи ако ми праите предурепдете ме пред тоа...да си знам да глумам:icon_mrgr:

Абе само јако сеа на дуели и наши се :D
ПС. Убо им рече да си земат космодиск бековиве :icon_mrgr:

Хах минатиот се изнаигравте па сега да зборите ја си имам природен космодиск еднаш ќе поминеш,вториот пат не така баш! :D

Скорпио само збореше по темиве а кога ќе дојдеше време да се игра ќе дојдеше со пиво на фудбал едно литро само за него и „Не, не играм јас, дојдов да гледам само“ :pos:

Скорпио само збореше по темиве а кога ќе дојдеше време да се игра ќе дојдеше со пиво на фудбал едно литро само за него и „Не, не играм јас, дојдов да гледам само“ :pos:

А зошто само 1 л вака не ти се иплаќа ни голтка да му побараш!! :pos:

Вас само KIFLA може да ви го спаси г'зот, иначе мислам дека ќе го јадете прописно.
Како и да е, потсетете го да дојде порано, пошто знае да касни и по пола саат :)
не каснам овој пат ветувам

Значи колку би било суперски да напраиме три екипи и секоја екипа да игра против другите две, по 20 минути. Уф, мамата... Знам дека терминот трае 50 минути, океј :)

Значи колку би било суперски да напраиме три екипи и секоја екипа да игра против другите две, по 20 минути. Уф, мамата... Знам дека терминот трае 50 минути, океј :)

Таман ќе се загреам ќе треба да излезам,не е тоа тоа :/

Ако има еден вишок играч, нема да играм јас таман да бидете зошто ептен луѓе се собравме, не не собира на терен толку а терминот е 50 мин.

абе сите доете па тамо ќе се договориме шо и како
забавата не е само фудбалот

Абе какви 50 последни сме ќе не остаи тој уште 20-30 минути ќе му пуштиме некој денар тој е ваљда вработен само :D

Абе дај 3 екипи да направиме секако е последен термин ке играме повеке. Сеа знам дека се многу луѓе али ми се играе и мене така да не знам како да правиме.Гледам вие се знаете скоро сите и не ми е баш згодно да се пикам и да кажувам шо како али ако има место идам обавезно во четврток, и секој нареден термин шо ке го играме.

• АИКЕН (за во било коа екипа ако има место):)

Јас не играм овој пат ама ќе стојам покрај половината на плавите цело време да ги деконцентрирам :D. Да не беше волку касно и некоја другарка у минич ќе убедев да дојде за појачање, сите средства мора да се употребат да се тепаат плавите :D.

И плус црвени, пред утакмица мала тактика да направиме, кој каде ќе игра, кој кого ќе чува и како ќе течат замените. Мора да ги тепаме :D.

Јас ги носам Вори и Инзаги со кола така да пошо „не ги знам“ улиците ако залутам накај Аеродром не не чекајте почнете си вие :D.

Леле, леле...Се екипиравме со Урбан и Ацид, башка играме у форца на мој терен :vozbud:Мислам дека коефициент за плавите овој пат е 1,05 !

Јас не играм овој пат ама ќе стојам покрај половината на плавите цело време да ги деконцентрирам :D. Да не беше волку касно и некоја другарка у минич ќе убедев да дојде за појачање, сите средства мора да се употребат да се тепаат плавите :D.

И плус црвени, пред утакмица мала тактика да направиме, кој каде ќе игра, кој кого ќе чува и како ќе течат замените. Мора да ги тепаме :D.

Јас ги носам Вори и Инзаги со кола така да пошо „не ги знам“ улиците ако залутам накај Аеродром не не чекајте почнете си вие :D.
Кажи ти дека Џеко игра нема да биде проблем времето...веруј:D
И да ..може да се напраи планче ,како ќе течат измените и кој каде ќе игра.
Спреми ти дома на лист,нацртај тактика и акции:icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom