Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гаде, никој на никого не му рече не доаѓај, не играј, слаб си и слични муабети. Напротив има една многу убава атмосфера меѓу сите играчи и нема потреба да праиш тензија и да ја нарушуваш.
Слободно дојди, ќе играш во најмала рака од наша и ќе се менуваме. Тоа е најмал проблем. А плави версус црвени беше ствар на договор уште кога ја отворив темата така да тоа е најмал проблем на темава.

Кој сака може да игра и да се запише во листа.Не правете тензии без потреба.Ако сме премногу ќе се поделиме во три екипи или ќе најдеме друго решение.
Без гајле,битно е што има луѓе заинтересирани за фудбал :)

Точно нема потреба од тензии иначе дечки што направивте со терминот резервиравте ? :)
Ај да почнеме со списоците за следнава утакмица и ве молам да се запишувате и ако не е некој запишан а се пишал одма пишувајте да не настане недоразбирање!! :)(се пишал а некој од членовиве погрешка го тргнал)

Може да направиме три екипи и да играме секој со секого по 20 минути. Ако се собереме четири екипи ќе биде уште полесно, подобро, и позабавно.

Само не верувам дека така ќе биде.Ние што играме последниве две-три утакмици сме прилично сигурни.Другиве се гола вода.Викаат дека ќе дојдат,па после откажуваат.
Така да пак ќе бидеме максимум 14-15 души и ништо повеќе.

Само не верувам дека така ќе биде.Ние што играме последниве две-три утакмици сме прилично сигурни.Другиве се гола вода.Викаат дека ќе дојдат,па после откажуваат.
Така да пак ќе бидеме максимум 14-15 души и ништо повеќе.

И плус сеа коа ќе треба редовно да се плаќа е друга приказна, не можеш да кажеш сеа играм, 5 утакмици не играм а другите да ги заебеш :).

Затоа и два-тројца да откажат,ќе има замени.15 луѓе да се собереме,ќе биде таман.
Туку,што направивте со балоните,се распрашавте?

Сајбер е до Форца ама не сме се чуле, јас сабајле вртев телефон ама не ги добив.

Треба и тој балон кај 11 октомври да го провериме каков е со термините, таму можело и 7+1 да се игра ако добро разбрав :).

Сајбер е до Форца ама не сме се чуле, јас сабајле вртев телефон ама не ги добив.

Треба и тој балон кај 11 октомври да го провериме каков е со термините, таму можело и 7+1 да се игра ако добро разбрав :).

Грешно си разбрал, во ниту еден балон неможе да се игра повеќе од 5+1

Грешно си разбрал, во ниту еден балон неможе да се игра повеќе од 5+1

Со Џеко муабетевме баш ќе го прашам пак коа ќе се уклучи, можно е и јас да сум го сфатил погрешно, ете он ќе си каже :).

Имало и кај Дом за слепи ама не знам дали е тоа исто, не го знам тој крај толку.

Тоа кај Дом за слепи не е балон,туку игралиште на отворено.Барем така ми кажаа кога спомнав вчера.
Така да барајте во Форца и 11 Октомври.Што побрзо најдеме термин,тоа подобро.
И после ќе се замараме само со тоа колку ќе се собереме и ништо друго.

Не е исто, кај дом за слепи е тој што го зборевме дур седевме на пиво, тој е на 200 метри од Расадник...
Иначе ниту еден балон не е голем колку салата така да чим таму не игравме 6+1 во балон па ич
--- надополнето: Oct 14, 2011 5:32 PM ---
Тоа кај Дом за слепи не е балон,туку игралиште на отворено.Барем така ми кажаа кога спомнав вчера.
Така да барајте во Форца и 11 Октомври.Што побрзо најдеме термин,тоа подобро.
И после ќе се замараме само со тоа колку ќе се собереме и ништо друго.

Балон е само што незнам дали е поставен, незнам ни дали кај 11 октомври е поставен, скоро сите игралишта на отворено зимно време имаат балони, исклучок е она кај сансет у Аеродром таму нема балон

Вие знаете сигурно тоа повеќе од мене.Предноста ќе биде што нема да се уморуваме толку дека теренот ќе е помал.Но глупо е што 50 минути се игра,некако малку ми е.

А вештачка трева има доле или пак нормална трева ко на стадион отприлика?Дека ваму кај нас имаше порано нешто слично на балон,ама со зелен тепих.Ако паднеш си ебеш мајката...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom