Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Точно пивото ми го покри сокот ццц ќе помисли некој дека конзумирам алкохол! :D

Да те поправам морам.Не пиевме сите пиво :D
Не знам брат,таму сликата си го кажува своето...еве нека кажат и другите што гледаат:D
После ќе викате неаме кондиција ова она:D
Едно време и на ракија ќе ја вртеа соиграчиве твои!:pos::pos::pos::pos::icon_mrgr:

Не знам брат,таму сликата си го кажува своето...еве нека кажат и другите што гледаат:D
После ќе викате неаме кондиција ова она:D
Едно време и на ракија ќе ја вртеа соиграчиве твои!:pos::pos::pos::pos::icon_mrgr:

Баш на сликата се гледаат 3 чаши празни,а до нив нема флаша пиво :icon_lol:

Е тоа за со ракијата,не сум упознаен баш.Си заминав порано дека :)

Иначе знаете што приметив?Овие црвениве сеа некако као сложни демек се на форумов,па останативе ќе помислат дека се ко Барселона.
А уствари се извадија како Манчестер во последни минути :D

Не,озбилно.Кога им израмнивме,некако почнаа да се р'чкаат црвениве.Имаше некои ситни расправии,почувстував некој раздор меѓу нив.И после од кога ни го зачукаа победничкиот гол,им се врати осмехот на лице :icon_mrgr:

Ама ветувам дека ќе им дојде крајот.Почнаа сеа и мене да ме нервираат :pos:

Немаше смисла да ве тепаме пак со 5-6 разлика ќе изгубевте волја за играње...
А и Гоуст имаше свој ден, рачунај нема секој пут така да бидеме следниот пут пак 9 ќе примите :D

А и Гоуст имаше свој ден, рачунај нема секој пут така да бидеме следниот пут пак 9 ќе примите :D

Ти па највеќе не потценуваш.Ако победиме наредна,на глава ќе ти се качам.
Плус ми бркаш и заплашуваш играчи :D

Па и Сајер нема секоја утакмица да не дава голови!!Се гледа крајот на вашата доминација,почнува да иде онаа нашата!! :D

Знам дека сум офтопик ама ме интересира дали се собирате од форумов вака за баскет, или нема такво расположение? :)

Ти па највеќе не потценуваш.Ако победиме наредна,на глава ќе ти се качам.
Плус ми бркаш и заплашуваш играчи :D

Не ве потценувам, тоа што јас го правам се вика мрчење :D

Наредната утакмица плавите и со Блу Арми ќе се засилат, не дојде денес :D
Јас мислам дека ако дојде ,црно му се пишува на топче,ќе треба со тебе да носиш медицинска опрема:D
Топче ај те молам прекини да ги вознемируваш ,ќе те тужат па клубов ќе треба да плаќа казна...плус тоа ќе им ги избркаш сите играчи како си тргнал!:icon_lol:

Знам дека сум офтопик ама ме интересира дали се собирате од форумов вака за баскет, или нема такво расположение? :)

Отвори тема во кошарка, можи ќе има заинтересирани. Јас кога и да играм баскет си шинувам по некој прст, така да јок.:)

Мислам дека има ама во кошарка темата види прелистај ама не ме фаќај за збор!! :)

Мене па ми текнало да измислиме имиња на тимовиве.Глупо ми е некако ''плави'' и ''црвени''.
Aj да ве видам колку сте креативни :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom