Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фаулот од Џеко над Инзаги е момент на видеово :pos:
И секако,sir Kaiser,тренерот на црвените,направи измена во право време.

Да бе тренер ми го скинавте прстот минатиот пат да ме онеспособите да не можам да играм :D. А моиве ич не слушаа, се глеа не сум за тренер, ќе играм бе не сакам да тепате, ептен ви се спремам :sneaky:.

Инаку ова со измената иронично или? Да знам дали да ставам лајк или следен пат клизачи да ти правам :pos:.

Еве доказ дека беше,пу цел на Инзаги сум се погодил за фауливе!! :D

Да бе тренер ми го скинавте прстот минатиот пат да ме онеспособите да не можам да играм :D. А моиве ич не слушаа, се глеа не сум за тренер, ќе играм бе не сакам да тепате, ептен ви се спремам :sneaky:.

Инаку ова со измената иронично или? Да знам дали да ставам лајк или следен пат клизачи да ти правам :pos:.

Озбилен сум.Го извади The Dude кој беше ненормално добар денеска,таман на време да земе душа,а го стави Левак во одбрана,баш кога имавме ние иницијатива.

Не сте здрави ме пукнавте од смеење ни да се најадам на раат не стигнав од постовите :pos:.

Џену, ти следен пат кажи коа снимаш да земам појака поза, многу пазам што оди во медиуми, знаеш да си сочувам имиџ :icon_lol:. Ако видиш лоша фотка од мене одма бриши :pos:.

Ццццц...Се изнасмеав сабајлечки да тргне депресивниов ден :pos:Ретко добра дружба на Кајгана, пред, после, за време на утакмица.
Се надевам секој четврток ќе си ја продужиме традицијата и ќе си играме редовно.
Сега мислам дека ние малце ќе се консолидираме, и наредната утакмица која што нема да биде во хорор салата (која за чудо не се лизгаше како минатиот пат) ќе ве добиеме.

И шо сега само во четврток играте? :( А гледам и горе долу си ги напрајвте екипите.

Еми направете си приватна тема Плави vs Црвени, а оваа тема оставете ја за другите. Бива?

Еми направете си приватна тема Плави vs Црвени, а оваа тема оставете ја за другите. Бива?

Ете го избришав постот, сеа договарајте :).

Ние што организиравме знаеме што мака видовме додека профункционира така да лесно е да се мрчи кога некој бајаги се намачил претходно да ги собере луѓето :).

Во краен случај јас не одлучувам кој ќе игра така да нема потреба од нервози :).

Ете го избришав постот, сеа договарајте :).

Ние што организиравме знаеме што мака видовме додека профункционира така да лесно е да се мрчи кога некој бајаги се намачил претходно да ги собере луѓето :).

Во краен случај јас не одлучувам кој ќе игра така да нема потреба од нервози :).

Гледам си се екипиравте за годинава, пишете ако ви фали човек по ПП. поз

Паметна женска бе,знае кога да снима,сега имам и доказ во вид на видео дека тоа не беше фаул!
Можам да поднесам жалба зашто како што глеате напред бев сам!:D
Се шалам...
Џен,супер беа и сликите и видеово, well done.

Гледам си се екипиравте за годинава, пишете ако ви фали човек по ПП. поз

Друже јас неам ништо лично со тебе, ако ти се игра пиши се у листа, отворена тема е и играј, шо да ти кажам друго :).

100 утакмици договорете на темава ако има интерес и од нервози стварно нема потреба :). Никој никого не спречува да направи уште 5 екипи па сите да си правиме турнир меѓу себе :).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom