Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еее јеботе само за ремет си :D :D
Абе крај краева ние сме кока кола за вас!:pos:

Види тоа е дополнителен дел кој ја прави победата послатка... можноста да реметиш некој цела недела (посебно што се собра веќе 4 пати по ред).

Уствари незнаеш ти како иде тоа, уште не сте не победиле :pos::pos:

Абе ќе им набиеме комплекс на плавиве после ќе се плашат да тепаат :pos:
ПС. Слушам коефициент за следнава било 1.20 за кец :icon_lol:

Едвај чекам пак да ви играм, плави ова, плави оноа, е ќе видиме на трева :D.

Мислам си ја прокоцкавте шансата за победа или нерешено денес, следна само потешко ќе ви биде со мене и Џеко у полна сила :D

Ја мислам дека баш наредна ќе ги тепаме на црвените,за оваа му викав на Давор дека ќе ја загубиме.:cenzura:

Ќе видиме :D.
--- надополнето: Oct 13, 2011 10:33 PM ---
Ајде да не се занесеме сите колку сме добри :D туку од утре да бараме балон, ми се игра на трева, два балона имаме да прашаме Форца и тој кај 11 октомври.

Кој може да праша нека пише шо дознал за термин и цена :).

Види ги бе,види ги какви циници се.Затоа сакав да не изгубиме,да не ги трпам цела недела сега.Или пак да изгубам интернет некој период :icon_lol:

Иначе добро е тоа на Никола,Blue Army :pos:

п.м.с Нареден пат здравје,тие што не дадоа пари за топката,ако сакаат можат да му дадат по 40-50 денари на Кајзер.Дека сите играме со тој фудбал :)

Се изначитав дури да стигнам до последниов пост :D .Гледам ко по обичај пак тепале црвените :P малце сте потфрлиле али победа си е победа :) и кај најдовте ресторан за пиво да пиете жиФти се :D

Дајте бе некоја фотка од акција, напад, гол, нешто такво, све само во пауза ве фатил фотографот.Може и видео. :)

Се изначитав дури да стигнам до последниов пост :D .Гледам ко по обичај пак тепале црвените :P малце сте потфрлиле али победа си е победа :) и кај најдовте ресторан за пиво да пиете жиФти се :D
Ако се сака се се може
Џени фоткиве супер се

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom