Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде јас сум слободен за било кога,ако се игра.
Само времево за утре може да заврне.

Времево нема да ви чини утре,барајте друго чаре.Иначе прашавте за балон,наредна недела?

Туку сакате ние да играме за репрезентација за наредниве квалификации?Сигурно дека боље ќе играме од нашиве моментални репрезентативци.
Еве Kaiser ќе ни биде капитен,а Џеко главен шпиц.За останатите позиции ќе се договориме отпосле.
Тренер може да ни биде Џену.Ќе биде пишана во историјата како првиот женски фудбалски тренер на некоја фудбалска репрезентација.
Јако нели?

За утре само балон или сала барајте дечки ем ќе врне,ем ќе залади доста...

Времево нема да ви чини утре,барајте друго чаре.Иначе прашавте за балон,наредна недела?

Туку сакате ние да играме за репрезентација за наредниве квалификации?Сигурно дека боље ќе играме од нашиве моментални репрезентативци.
Еве Kaiser ќе ни биде капитен,а Џеко главен шпиц.За останатите позиции ќе се договориме отпосле.
Тренер може да ни биде Џену.Ќе биде пишана во историјата како првиот женски фудбалски тренер на некоја фудбалска репрезентација.
Јако нели?

Не е за сеир друже, за жалење сме до кај стигнавме, нашите утакмици да се поинтересни :(.

За жалење сме биле од секогаш,ама сега ситуацијата кулминираше.

Катастрофа, тука ај договарајте се вие за играње, баталете ги дрвава, до кај сте со екипите :)?

Најјакото е ова:
Седнуваш пред тв со реквизити да гледаш Македонија викаш одиме на победа!!
Прима Мк гол се тешиш ајде ќе им даеме и ние сега ајдее напред Мк само напред!!
После вториот гол ти иде нервоза аман бе дрва едни имаме ние одбрана Ја би играл боље од овие!!
После третиот кулминираш почнуваш да пцуеш све од ффм до тренер чак што више и Тв то настрадува..
Дава гоол Мк се враќаш психички и се надеваш на невозможното...
После 4 гасиш Тв и викаш у пм да се составам екипа Јас има 5х боље да изиграм и со срце отколку овие дрва на терен и седнуваш на форум и ''Express your feelings to others'' :D

Пс. Потполно се согласувам со Кајзер и Вори дека треба ние да играме за репрезентација да собираме потписи а ? :icon_mrgr:

Дечки не се зезајте ви лета времето а вие плавите користите прилика за реванш зошо коа ќе се вратиме Џеко, Топче и јас шансите ви се многу мали :D.

Ќе зеам менаџер ќе ви станам, се треба да ве буткам за играње, ајде коа ќе изиграте сабота или недела :D?

^Само Cthulhu гледам се ангажира другиве некако како да не им се игра,петок вечер сме а уште термин немате тоа е лошо :/

E па готовани, треба по сто пати да прашува човек. Штом не им одговара ни недела од 19:00, тогаш баталете играње додека не се ископа некој друг термин во балон.

Си знам јас шо мака видов минатата сабота, ми прегреа тастатурата од пп ама нели бевме веќе договорени и поделени :)?

Ете четворица фалиме ама мислам двајца нови се пријавија и плус Мац рече ќе ви прати играч и уште еден дечко рече ќе вика другари.

Мене не ми се праќаат сеа пак пп коа не играм инаку следен пат пак ќе се ангажирам :).

Ја иам црвена маица СКОПСКО дома, плава неам, има ли место кај црвените? :)

Црвени:
1. Cthulhu^
2.The Dude (GK)
3. Russian Kid
4. Supervisor
5. POWER-MKD
6. DE BUS

Плави:
1. Gade
2. Xak
3. Blue Army
4.gade's friend

Црвени:
1. Cthulhu^
2.The Dude (GK)
3. Russian Kid
4. Supervisor
5. POWER-MKD
Плави:
1. Gade
2. Xak
3. Blue Army
4.gade's friend

Еве вака нешо да речеме... Ама времето...
Мац исто ќе ви пушти чоек..само договорете термин,или играјте уште порано накај 1?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom