В
Вори
Гостин
Утре ќе биде добро кога нема да можам од шоља да станам.Уште отсега почнаа да ме болат сите мускули,не можам да се движам 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А Фил Ајви некако срамежлив бе,да не се разочара од поразот па сеа не пишува на темава?
Утре ќе биде добро кога нема да можам од шоља да станам.Уште отсега почнаа да ме болат сите мускули,не можам да се движам![]()
Два парацетамоли пред спиење и гајле нема да имаш![]()
На психички план ќе ги утепаме ние бе....газдите во Ложата ќе седатЌе ги има бе па ти, Џену ќе не слика нас на трибини, ние сме морална поддршка.
Инаку мислам Инзаги имаше наши играчи и од двете страни така да пак голче ќе беше.
И ти си со иста мака?А тие што ја немаат техника постои друга ?![]()
И ти си со иста мака?
хмм не ми текнува ништо алтернативно во моментов, освен кога ќе станеш лесно да ги истегнуваш мускулите, да се навикнуваат на терет .
Легни на кревет или доле, дигни ги нозете у вис и потпри ги на ѕид ( сликовито 0__/ ). Сум слушнал дека ако те болат нозе од мн трчање, вака поминувало... пробај, ништо не те кошта.Во Скопје во станов немам такви лекови а зошто немам играно фудбал подолго време незнам која ми е лева нога која десна а трагично е тоа што ме боли и грбот(WTF) изгледа ќе морам да спијам на мраз со слушалки во уши :S![]()
Во Скопје во станов немам такви лекови а зошто немам играно фудбал подолго време незнам која ми е лева нога која десна а трагично е тоа што ме боли и грбот(WTF) изгледа ќе морам да спијам на мраз со слушалки во уши :S![]()
А тие што ја немаат таа* техника постои друга ?![]()
Интересен натпревар, ние бевме далеку поефикасни и тоа е тоа. Импресиониран сум од lazzy^, alek-stuki, а и Топче, играа одлично во нападот, а и многу топки пресекоа на средината од теренот.
Мислам дека е најпаметно да играме сабота на бетон, медицина, а еве на пример среда во балон. Ја после факултет ќе идам до Форца и ќе видам за термин. Ама обично секогаш има за нас маалските деца
П.С Подлогата таму е феноменална.