Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Утре ќе биде добро кога нема да можам од шоља да станам.Уште отсега почнаа да ме болат сите мускули,не можам да се движам :confused:

А Фил Ајви некако срамежлив бе,да не се разочара од поразот па сеа не пишува на темава?

Нема што да сум разочаран, заслужена им е победата. Да не се повторувам сега, убаво објасни ти во едно од претходните мислења.

За во сабота тешко дека ќе играм а овака преку недела 90% играм. И факт е дека треба да се подспремиме кондиционо... еве признавам јас најмалку трчав.

А на Ghost ни Нојер не му беше рамен.

Утре ќе биде добро кога нема да можам од шоља да станам.Уште отсега почнаа да ме болат сите мускули,не можам да се движам :confused:

Два парацетамоли пред спиење и гајле нема да имаш :)

Ќе ги има бе па ти, Џену ќе не слика нас на трибини, ние сме морална поддршка :D.

Инаку мислам Инзаги имаше наши играчи и од двете страни така да пак голче ќе беше :D.
На психички план ќе ги утепаме ние бе....газдите во Ложата ќе седат:icon_lol:

А тие што ја немаат техника постои друга ? :confused:
И ти си со иста мака? :)

хмм не ми текнува ништо алтернативно во моментов, освен кога ќе станеш лесно да ги истегнуваш мускулите, да се навикнуваат на терет .

И ти си со иста мака? :)

хмм не ми текнува ништо алтернативно во моментов, освен кога ќе станеш лесно да ги истегнуваш мускулите, да се навикнуваат на терет .

Во Скопје во станов немам такви лекови а зошто немам играно фудбал подолго време незнам која ми е лева нога која десна а трагично е тоа што ме боли и грбот(WTF) изгледа ќе морам да спијам на мраз со слушалки во уши :S :D

Во Скопје во станов немам такви лекови а зошто немам играно фудбал подолго време незнам која ми е лева нога која десна а трагично е тоа што ме боли и грбот(WTF) изгледа ќе морам да спијам на мраз со слушалки во уши :S :D
Легни на кревет или доле, дигни ги нозете у вис и потпри ги на ѕид ( сликовито 0__/ ). Сум слушнал дека ако те болат нозе од мн трчање, вака поминувало... пробај, ништо не те кошта. :D

Друже, тебе ти треба една темелна масажа, така да ако имаш женска викај ја и за пола саат ко нов ќе бидеш :D. Не џабе фудбалериве после утакмица сите на масажа идат, знаат шо прават :D.

Добра идеја за да играме еднаш неделно.
Мислам дека ако има реванш готови сте,зборам за вас црвените:D

А тие што ја немаат таа* техника постои друга ? :confused:

Ништо ќе ти помине, еве ја на пример ова ми е 4то играње у рок од 10 дена. после саботава кога игравме неможев да одам 2 дена ама еве денес ништо не ми е :)

Интересен натпревар, ние бевме далеку поефикасни и тоа е тоа. Импресиониран сум од lazzy^, alek-stuki, а и Топче, играа одлично во нападот, а и многу топки пресекоа на средината од теренот.

Нема лабаво топџиите ја држеа средината :D

Мислам дека е најпаметно да играме сабота на бетон, медицина, а еве на пример среда во балон. Ја после факултет ќе идам до Форца и ќе видам за термин. Ама обично секогаш има за нас маалските деца :)
П.С Подлогата таму е феноменална.

Мислам дека е најпаметно да играме сабота на бетон, медицина, а еве на пример среда во балон. Ја после факултет ќе идам до Форца и ќе видам за термин. Ама обично секогаш има за нас маалските деца :)
П.С Подлогата таму е феноменална.

Набргу ќе фатат дождови така да најдобро е да фатиме еден редовен термин за балон што им одговара на сите, да го договориме денот и да почнеме да бараме слободен термин.

Два пати неделно во балон мислам дека тешко ќе успееме редовно да се собираме ниту па секој ќе може толку да плаќа :).

За сабота секако играме на медицина тоа ни е веќе договорено ама гледам уште нема екипи формирано, збрзајте малку уште денес ви остана :).

Црвени:
1. Cthulhu^
2.The Dude (GK)

Плави:
1. Gade
2. Xak
3. Blue Army
4.gade's friend :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back