Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пишете до после кои ќе доаѓате за ако фалат луѓе да викам :) Останува сабота од 16 така?

Пишете до после кои ќе доаѓате за ако фалат луѓе да викам :) Останува сабота од 16 така?

Најверојатно ке фалат луѓе, така да не се устручавај да викнеш некој.Јас мислам да смениме за 1530.

Викај, посебно црвените сме тенки со играчи ама може и кај плавите да фалат :).

Подобро да сте повеќе него помалку :).

Момци ако се игра утре,јас како што кажав ќе бидам само гледач,нема шанса да играм...не можам ни да стојам асолно,ќе дојдам до таму некако да ве изгледам...ќе мора да се санира повредата за до следниот пат..ако може.
Да не има некој од Аеродром што ќе иде натака ?:)

Момци ако се игра утре,јас како што кажав ќе бидам само гледач,нема шанса да играм...не можам ни да стојам асолно,ќе дојдам до таму некако да ве изгледам...ќе мора да се санира повредата за до следниот пат..ако може.
Да не има некој од Аеродром што ќе иде натака ?:)

Повеќето црвени се од Аеродром :). Инаку ќе ти правам друштво во гледањето и јас нема шанси за играње :).

Кај си во Аеродром поточно?

Јас би дошол да играм,само патиките ми направија беља на нога.
А и незнам каде е ова Медицинскоo_O

^

Мене ми излегоа едни чудни нешта на двете стапала,ваљда пликови се викаа тие.Полни се со вода и печат ко ненормални.
Али санирам повреда сега,за наредна недела здравје ќе бидам тип-топ :D

Е тогаш ќе треба вистина да се пазите :icon_lol:

Минатата недела ми пиша Kaiser на ПП дека фалеле играчи ја реков оваа сабота можам да ви се приклучам али не ми одговара тој термин од 4 саат ако играте порано би дошол..

Можеме и од порано да играме, некако времево сумљиво ми е. Ќе пробам да најдам неколку играчи, ќе пишам до вечер што сум направил.

Supervisor, ќе играме и порано, само да скрпиме 12 луѓе и да издржи времето, пошо додека закажеме во балон... И патем, ви одговара ли евентуално да закажеме термин во недела од 19:00 кај основното школо Кочо Рацин?

Јас сум исто повреден, али ако фалат луѓе ќе ви пратам еден човек натаму. :)

Контактирајте ги Power MKD i The Mummy пошо и они збореа ќе играат саботава па прашајте ги дали уште важи :). Битно да се соберете :).

Болница во Кајгана:pos:
п.с. Повеќе времево ме плаши.

Supervisor, ќе играме и порано, само да скрпиме 12 луѓе и да издржи времето, пошо додека закажеме во балон... И патем, ви одговара ли евентуално да закажеме термин во недела од 19:00 кај основното школо Кочо Рацин?

Ја сум за.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom