Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Имавте јака контра,као Манчестер бевте :D
Тој Левак рече ''Не знам да играм јас'',а тој ни напраи многу проблеми.
Иначе топџиите не ги научив ич.Се запознав со Лејзи,ама пак не ги распознавав.Сите тројца личеа еден на друг и сите беа со дресови од Арсенал,ако не се лажам.
Еден ќе поминев,идеше друг,па трет.Си викам кога успеа истиов да се врати пак назад,а уствари за различни личности се работеше :pos:

Не,како и да е.Мило ми е многу што изигравме еден фудбал,времето малце брзо замина ама што е,тука е.
И мило ми е што се запознав со тие луѓе,затоа што стварно сите до еден се супер.И криво ми е сега што со некои од нив се имам расправано на форум.Од денеска па натаму тоа нема да се повтори :)

И ај сеа нека каже Фрос за кого навиваше,овде јавно пред сите :icon_lol:

Точно е тоа што рече Cthulhu^ и ние често ја менуваме поставата ама имаме секогаш ефикасен напад а сме брзи и компактни во одбрана :).

Еднаш седмично ќе играме у секој случај само јас сум веќе да бараме стален термин за во балон да не зависиме од време а трева си е трева :).

Ја живнавме темава(That's good) Штета е што неможеме јас и Вори да играме сабота :/ а Џену ќе иде стандарД да не гледа?Ако да ќе треба да се припремаме за публиката да ја изненадиме со некој потег :D
--- надополнето: Oct 6, 2011 7:50 PM ---
Точно е тоа што рече Cthulhu^ и ние често ја менуваме поставата ама имаме секогаш ефикасен напад а сме брзи и компактни во одбрана :).

Еднаш седмично ќе играме у секој случај само јас сум веќе да бараме стален термин за во балон да не зависиме од време а трева си е трева :).
Кога се враќавме за назад со Сајбер и Вори баланот мислам дека беше слободен никој немаше а и изгледаше ѕверски бтв!!!

Кога се враќавме за назад со Сајбер и Вори баланот мислам дека беше слободен никој немаше а и изгледаше ѕверски бтв!!!

Епа ај нека праша некој за термин во балон за сабота или недела гром би било, иако јас и преку неделата можам да играм ако сите се сложат. Битно е да имаме еден редовен неделен термин во балон на трева :).

А во недела исто не можете?

Недела јас идам во Скопје навечер.Веројатно така ќе биде уште овојпат,па после ќе бидам многу повеќе во Скопје и за викендите и тогаш секако дека ќе играм.
Здравје,наредна недела исто во среда/четврток да играме би било супер.

А преска на одење,видовме кај Домот за слепи јако теренче,би можеле да играме тука некогаш.

И јас исто ќе идам накај 5,наредна недела може да играме вторник четврток петок сабота недела овие денови сум 100% сигурен.

Значи веќе да почнеме да бараме стален термин по можност во сабота или недела во балон.

Ајде секој што може нека праша и да пише слободни термини и цена па да си земеме еден за стално, изгледа екипи и играчи стално ќе имаме чим вака добро почнавме :).

У сабота у 4 следен меч, така ? :sneaky:

Недела јас идам во Скопје навечер.Веројатно така ќе биде уште овојпат,па после ќе бидам многу повеќе во Скопје и за викендите и тогаш секако дека ќе играм.
Здравје,наредна недела исто во среда/четврток да играме би било супер.

А преска на одење,видовме кај Домот за слепи јако теренче,би можеле да играме тука некогаш.
Имам играно таму,сега во брзо време ја сменија и тревата може да се игра таму.

I'm there! :) Али ни фалат едно... 6-7 души :))) Џабе ако ви дадам и бројчиња за да се јавите, глеам дека ако не отидам ја на една турнеја по балоните да се распрашам... Ќе си играм сам на дождот : | :)

Јас реков...ќе бидам присутен таму секако...најверојатно како навивач...затоа додавајте се тука на списокот да видиме колку ќе има до сабота...и ќе прашам пак,да играме во недела може или не?!

Јас можам, ама мора многу брзо да реагираме за термини, ако начекаме некој одма да го закажеме, али ко шо глеам за толку краток период тешко 12 луѓе да се скрпиме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom