Прво,сакам да им честитам на црвената екипа за победата,сосема заслужено.
Второ,резултатот беше 9-4,да не дојде до забуни
Одлично играа црвениве.Беа ептен уходани и уиграни и доста ефикасни за разлика од нас.И најбитно од се,имаат кондиција многу.Па тој со брадичето и долгата коса(Цитхулјусфдафад)истрча 15 километри,мајке ми

Браво,стварно.
Ние имавме проблем со кондицијата и тоа голем.Јас лично играм фудбал после месец и пол и душа немав.А исто и моите соиграчи.
Промашивме и ние шанси,неколку пречки и стативи и одличната маказица на Сајбер која за жал не влезе.
Плус ние првпат се гледаме,не бевме толку координирани и такви ствари.Искрено ја имав и малку трема дека играм против сосема нови и непознати луѓе,во непозната сала.
После се опуштив,ама изгледа касно беше

И сигурен сум дека ако имавме малце повеќе кондиција и да трчавме малку повеќе,ќе ви пружевме многу поголем отпор и може ќе ве победевме
Но здравје наредна недела ќе играме ваљда пак,па тогаш ќе се подобриме.И не дека нешто се правдам сеа,туку само си ја олеснувам душичкава
Уште еднаш честитки до црвениве,и браво за пружената игра.
п.с Уште едно големо браво за Ghost,ќе кажам и овде,иако неколку пати го пофалив кога игравме.Па човекот подобро брани од пола голмани во Европа.Озбилно!