Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ама џабе, не успеав да го фатам шутот твој.:pos:

Иначе, момент на мечот беа маказиците од...е сеа не ми текнува кој беше:) , ако влезеше тоа ќе беше гол на месецот.:)
И најубав гол, тој од моја десна страна што ми го збибери (исто не знам кој беше), меѓу уши ми помина, не ја видов.:)

Извини брате морав малу да применам нешто од недалата(Бонера) само што јас бев 1в3 :D.Иначе ножичките беа на Сајбер.. :)

Абе луѓе вие што зборите бе...Џеко е универзалец:pos:,таа ја скротив како
ВДС во најдобрите денови...се шалам..имав среќа што одеше директива во мене ,да одеше малце понастрана не верувам дека ќе ја фатев.
Добар удар момак.
Инаку Ghost јако изигра и ти ,добри интервенции.
За Kaiser секоја чест,пожртвувано играше ,дури и повреден помагаше...а на крај и стативата ја осети...со цел да спаси гол.Јако до крај!:cool:

А дечкото што влезе после повредата на NomoregameS? И тој е форумџија? Многу ја живна играта, тогаш почна полнењето на мојата кутра мрежа.:)

Мислам Левак дека влезе, и он ни е у прва постава таа што ги тепаше првите плави со 7:0 со играч помалку :D.

Мислам Левак дека влезе, и он ни е у прва постава таа што ги тепаше првите плави со 7:0 со играч помалку :D.

Е така, резултатот и бројчаната предност од таа утакмица на repeat :))) Да, Levak влезе, он обично е дефанзивец ама многу помогна во нападот.

Абе не заебавајте немојте да се заебе за викендов игра, не правам ништо физички од минатата сабота за да пробам да играм вие тука пробувате да ескивирате! Пријавувајте се да не се изнервирам! : )))) Ако фалат луѓе изгледа ќе можам да донесам цела екипа.

Еј доаѓам у сабота :) Бај д веј, честито победа. Иако црвениве се моја екипа, сепак ќе останам да си играм за плавите.
п.с Фала за пофалбата за ножичките... иииии.... се глеаме у сабота :)

Еј доаѓам у сабота :) Бај д веј, честито победа. Иако црвениве се моја екипа, сепак ќе останам да си играм за плавите.
п.с Фала за пофалбата за ножичките... иииии.... се глеаме у сабота :)
Црвени:
1. Cthulhu^
Плави:
1. Gade
2. Xak
3. Blue Army
Допишувај се овде брат,да биде прегледно ...и да видиме како ќе стојат работите(y)

Прво,сакам да им честитам на црвената екипа за победата,сосема заслужено.
Второ,резултатот беше 9-4,да не дојде до забуни :icon_lol:

Одлично играа црвениве.Беа ептен уходани и уиграни и доста ефикасни за разлика од нас.И најбитно од се,имаат кондиција многу.Па тој со брадичето и долгата коса(Цитхулјусфдафад)истрча 15 километри,мајке ми :D Браво,стварно.

Ние имавме проблем со кондицијата и тоа голем.Јас лично играм фудбал после месец и пол и душа немав.А исто и моите соиграчи.
Промашивме и ние шанси,неколку пречки и стативи и одличната маказица на Сајбер која за жал не влезе.
Плус ние првпат се гледаме,не бевме толку координирани и такви ствари.Искрено ја имав и малку трема дека играм против сосема нови и непознати луѓе,во непозната сала.
После се опуштив,ама изгледа касно беше :D
И сигурен сум дека ако имавме малце повеќе кондиција и да трчавме малку повеќе,ќе ви пружевме многу поголем отпор и може ќе ве победевме :icon_lol:

Но здравје наредна недела ќе играме ваљда пак,па тогаш ќе се подобриме.И не дека нешто се правдам сеа,туку само си ја олеснувам душичкава :pos:

Уште еднаш честитки до црвениве,и браво за пружената игра.

п.с Уште едно големо браво за Ghost,ќе кажам и овде,иако неколку пати го пофалив кога игравме.Па човекот подобро брани од пола голмани во Европа.Озбилно!

Еден гол ми шибнавте веќе повреден затоа ме помина дечкото :D а тој шо го бранев стварно не можев да го фатам :D.

А за кондиција и ние не сме многу подобри ама ефикасни сме и си ги знаеме предностите и маните :). Јас намерно не трчам напред за да не се изморам инаку со повеќе кондиција и до центар ќе идам да додавам пасови ;).

Како и да е убаво е кога имаш уходан тим па и кога некој не му е денот друг да го замени, ко кај нас Левак коа влезе и ни внесе свежина (y).

Па не, _Ghost_ ќе ја решеше утакмицата да ни дадевте уште некој гол, а башка ние излегувавме многу пати 3 vs 1 или па 4 vs 1, така да точна е констатацијата дека кондицијата и неефикасноста беа проблемот. А дека сме уиграни, па јас втор пат го гледам NomoregameS! и прв пат играме во иста екипа, со alek-stuki прв пат играм, исто и со lazzy^ :) Битно јас сум секогаш спремен и расположен за реванш, дај Боже да се организираме барем еднаш седмично.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom