Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мала дигресија,се извинувам.
Слики некој направи од утакмицава денеска или?Зошто Левак и Џену глеав дека нешто фоткаа...

Jaс ќе играм за црвените:icon_lol:ако играме во балон најдобро е да биде некаде низ центар:)

I'm there! :) Али ни фалат едно... 6-7 души :))) Џабе ако ви дадам и бројчиња за да се јавите, глеам дека ако не отидам ја на една турнеја по балоните да се распрашам... Ќе си играм сам на дождот : | :)

Јас веќе се јавив во Форца сите термини преку викенд се зафатени, не памтам недела дали прашав ама сабота нема термин.

Мене можеш да ми дадеш бројчиња ќе се јавам, или да делиме пола ти пола јас :).

Ќе ти праев друштво со балоните ама сеа и одењето ми е мака :).

Слики некој направи од утакмицава денеска или?Зошто Левак и Џену глеав дека нешто фоткаа...

Ако сликаа се надевам дека не го фатија голот што го дадов можда некој од пасовите на долг рок ама голот никако!!!:ROFLMAO:

Слушам сте го повредиле Кајзер, нц!

Тактичка повреда тоа, за да нема клизачи изглеа, ви фуфка...:))

Него он во сабота ќе дојде да ве глеа специјално за и фудбал да ви донесе (тој што го купи за да играме нели), па земете сите од дома по 50 денари да дадеме за фудбалов, ипак е наш, кајганџиски.

Ако сликаа се надевам дека не го фатија голот што го дадов можда некој од пасовите на долг рок ама голот никако!!!:ROFLMAO:

Голот твој,можда беше и гол на утакмицата.Како ја заби,браво :D
Ама нема врска стварно,се дешава секому,немаше таква намера.

А Фил Ајви некако срамежлив бе,да не се разочара од поразот па сеа не пишува на темава?
--- надополнето: Oct 6, 2011 8:36 PM ---
Слушам сте го повредиле Кајзер, нц!

Тактичка повреда тоа, за да нема клизачи изглеа, ви фуфка...:))

Него он во сабота ќе дојде да ве глеа специјално за и фудбал да ви донесе (тој што го купи за да играме нели), па земете сите од дома по 50 денари да дадеме за фудбалов, ипак е наш, кајганџиски.

Еј да..изумивме прееска да му дадеме пари за фудбалот.Здравје наредна недела ќе пратам по некого пари.

Пробувавме со телефоните ама тапа е, наредно играње ќе го земам апаратот :)
--- надополнето: Oct 6, 2011 8:38 PM ---

Леле како самоуверено си го збрца голот дури го препрашав Левак да не случајно влезе откај црвените ради повредите :pos: :D

Пу,а денеска фино изгледав во дресот од Торес :pos:

И сум решил дека од наредна утакмица веќе ќе играм со рандом дресови и маици.Малер ме тера коа играм со него.

--- надополнето: Oct 6, 2011 8:38 PM ---

Леле како самоуверено си го збрца голот дури го препрашав Левак да не случајно влезе откај црвените ради повредите :pos: :D

Ехх што да правам Cthulhu рече дека ќе ме носел 7-ца да јадам кај можев да одолеам:love:.
Озбилно незнам како успеав тоа да го направам си ја засенив играта xD а и ги разочарав моите фанови и навивачите кои целосно ми ја дадоа нивната подршка се каам за мојот потег но тоа е мораме да гледаме напред кон иднината и да се поправам во наредните утакмици.Уште еднаш се извинувам на моите соиграчи кои некако паднаа по мојот автогол.:place::(

Сеа слабо слики ама сабота ако играте јас ќе ви правам фотки :sneaky:.
Главните фаци ќе ги нема не заебаај:icon_mrgr:
Ехх што да правам Cthulhu рече дека ќе ме носел 7-ца да јадам кај можев да одолеам:love:.
Озбилно незнам како успеав тоа да го направам си ја засенив играта xD а и ги разочарав моите фанови и навивачите кои целосно ми ја дадоа нивната подршка се каам за мојот потег но тоа е мораме да гледаме напред кон иднината и да се поправам во наредните утакмици.Уште еднаш се извинувам на моите соиграчи кои некако паднаа по мојот автогол.:place::(
Не се секирај бе па и ти...Mac го наследи:D

Има време обично кога давам автогол после играм одлично :sneaky:
Пс
fuck_it_im_young.jpg
:icon_mrgr:

И најубав гол, тој од моја десна страна што ми го збибери (исто не знам кој беше), меѓу уши ми помина, не ја видов.:)
кхм кхм кхм :)

И покрај лошата подлога, се прикажа добар фудбал и од двете страни. Клучно според мене беше заморот кај плавите. Иначе играа многу добросо прецизни пасови, но слабо не` покриваа при дефанзива.
Во играта впечаток ми оставија Вори и Сајбер од противниците и секако голманчето кој беше феноменален ;)
Од кај нас Номоргејмс има одлична техника, Топче добар шут и прегледност на играта, Алек и Кајзер супер во одбрана и на крајот се разбира, црвениот Занети-Цитхулу :)

Момент на мечот-Ножичките на Сајбер, и се разбира автоголот ( му асистирав мислам на Инзаги беше :))

Тоа е тоа другари, мило ми беше шо се запознавме, посебно драго што ја запознав Фросе :)

Главните фаци ќе ги нема не заебаај:icon_mrgr:
Не се секирај бе па и ти...Mac го наследи:D

Ќе ги има бе па ти, Џену ќе не слика нас на трибини, ние сме морална поддршка :D.

Инаку мислам Инзаги имаше наши играчи и од двете страни така да пак голче ќе беше :D.

Ааа вака не оди ова xD нареден пат идам со 6 пак редбул, и нареден пат ќе играм со шорцеви(мои),патики(мои) иии дрес(мој) не вака се чуствувам како Интер тие така се фалат со работи што не им припаѓаат нив(no hard feelings):icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom