Имам двајца другарчиња на форумот па следен пат коа ќе планирајте пишете, може и ние да дојдеме...реал, интер, јуве сме

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нели ти беше Physio?Закажете уште од сега за во Форца нареден викенд и без мука ама да не откаже некој , па и ја дури да треба да играм![]()
Како не гледаа кога проаѓавме семафор бе се чудеа сите кај идат овие со кратки фудбал да играат![]()
Со кого се сретнав на паркингот?![]()
Абе дечки што направивте игравте кој тепа како тепа како беше Кајзер од коментаторската позиција заедно со NomoregameS ?![]()
Аман бе и ти се повреди?Нешто не е во ред да не ве гледаше некое девојка/и што толку сте се труделе
А NomoregameS брате да одиш налекар најдбро е види да не ја скрши ногата јеботе ме плашиш :\
Не се секирај момче,се рехабилитирам јас дома,мачкам ,преврзувам,така да за следнава недела би требало да можам да одиграм колку толку...некои лигаменти се најверојатно повредени ама ќе биде ок.Аман бе и ти се повреди?Нешто не е во ред да не ве гледаше некое девојка/и што толку сте се труделе
А NomoregameS брате да одиш налекар најдбро е види да не ја скрши ногата јеботе ме плашиш :\