- Член од
- 18 декември 2009
- Мислења
- 6.125
- Поени од реакции
- 872
Имам двајца другарчиња на форумот па следен пат коа ќе планирајте пишете, може и ние да дојдеме...реал, интер, јуве сме
Нели ти беше Physio?Закажете уште од сега за во Форца нареден викенд и без мука ама да не откаже некој , па и ја дури да треба да играм
Хахахаха, огромно поштовање до сите што дојдоа. И друг пат да си знаете, да си кажам уште од сеа дека тешко јас да дојдам ако не се собереме 12 души, 5 vs 5 е срање пошо многу брзо се истрошуваме сите и полесно се доаѓа до голот. А за 4 vs 4 како што беше случај денеска ич да не почнуем да зборам. Ќе играме у балон и тоа е тоа.Како не гледаа кога проаѓавме семафор бе се чудеа сите кај идат овие со кратки фудбал да играат
Со мене.. Зашто не остана? се пребацивме на ЈБТ тепсија беше теренотСо кого се сретнав на паркингот?
Нормално црвените тепавме 2 пати со 2 различни постави а NomoregameS не дојде .Абе дечки што направивте игравте кој тепа како тепа како беше Кајзер од коментаторската позиција заедно со NomoregameS ?
Аман бе и ти се повреди?Нешто не е во ред да не ве гледаше некое девојка/и што толку сте се труделе
Не бе, која девојка е толку луда на дожд да кисне нас да не гледа .Аман бе и ти се повреди?Нешто не е во ред да не ве гледаше некое девојка/и што толку сте се труделе
А NomoregameS брате да одиш налекар најдбро е види да не ја скрши ногата јеботе ме плашиш :\
Не се секирај момче,се рехабилитирам јас дома,мачкам ,преврзувам,така да за следнава недела би требало да можам да одиграм колку толку...некои лигаменти се најверојатно повредени ама ќе биде ок.Аман бе и ти се повреди?Нешто не е во ред да не ве гледаше некое девојка/и што толку сте се труделе
А NomoregameS брате да одиш налекар најдбро е види да не ја скрши ногата јеботе ме плашиш :\