- Член од
- 18 декември 2009
- Мислења
- 6.125
- Поени од реакции
- 872
Имам двајца другарчиња на форумот па следен пат коа ќе планирајте пишете, може и ние да дојдеме...реал, интер, јуве сме![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Нели ти беше Physio?Закажете уште од сега за во Форца нареден викенд и без мука ама да не откаже некој , па и ја дури да треба да играм![]()
Хахахаха, огромно поштовање до сите што дојдоа. И друг пат да си знаете, да си кажам уште од сеа дека тешко јас да дојдам ако не се собереме 12 души, 5 vs 5 е срање пошо многу брзо се истрошуваме сите и полесно се доаѓа до голот. А за 4 vs 4 како што беше случај денеска ич да не почнуем да зборам. Ќе играме у балон и тоа е тоа.Како не гледаа кога проаѓавме семафор бе се чудеа сите кај идат овие со кратки фудбал да играат![]()
Со мене.. Зашто не остана? се пребацивме на ЈБТ тепсија беше теренотСо кого се сретнав на паркингот?![]()
Нормално црвените тепавме 2 пати со 2 различни постави а NomoregameS не дојдеАбе дечки што направивте игравте кој тепа како тепа како беше Кајзер од коментаторската позиција заедно со NomoregameS ?![]()
Аман бе и ти се повреди?
Не бе, која девојка е толку луда на дожд да кисне нас да не гледаАман бе и ти се повреди?Нешто не е во ред да не ве гледаше некое девојка/и што толку сте се труделе
А NomoregameS брате да одиш налекар најдбро е види да не ја скрши ногата јеботе ме плашиш :\
Не се секирај момче,се рехабилитирам јас дома,мачкам ,преврзувам,така да за следнава недела би требало да можам да одиграм колку толку...некои лигаменти се најверојатно повредени ама ќе биде ок.Аман бе и ти се повреди?Нешто не е во ред да не ве гледаше некое девојка/и што толку сте се труделе
А NomoregameS брате да одиш налекар најдбро е види да не ја скрши ногата јеботе ме плашиш :\