Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Имам двајца другарчиња на форумот па следен пат коа ќе планирајте пишете, може и ние да дојдеме...реал, интер, јуве сме:D

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Уште еднаш секоја чест за тие што дојдоа и што изигравме дождот и ветерот не не спречи во нашата намера :D Коректна игра од страна на двете екипи, црвените до сега слушнав немале пораз (така продолживме и денес) :D
Јас можам да се распрашам за форца па да пишам во понеделник како е со цена+термини. Најдобро да видиме прво термини па да почнеме да се пријавуваме за да знаете сите на кој кога и дали му одговара... Јас сум ин и за преку недела и за викенд.

ПС. Како не гледаа кога проаѓавме семафор бе се чудеа сите кај идат овие со кратки фудбал да играат :D

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.480
Закажете уште од сега за во Форца нареден викенд и без мука ама да не откаже некој , па и ја дури да треба да играм :icon_lol::)
Нели ти беше Physio?:D
Добар предлог ,ај кој може да види за Форца па да пише овде..да видиме што ,како е,ако не одговара да знаеме за да бараме друго место(y)

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.541
Поени од реакции
2.249
Како не гледаа кога проаѓавме семафор бе се чудеа сите кај идат овие со кратки фудбал да играат :D
Хахахаха, огромно поштовање до сите што дојдоа. И друг пат да си знаете, да си кажам уште од сеа дека тешко јас да дојдам ако не се собереме 12 души, 5 vs 5 е срање пошо многу брзо се истрошуваме сите и полесно се доаѓа до голот. А за 4 vs 4 како што беше случај денеска ич да не почнуем да зборам. Ќе играме у балон и тоа е тоа.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ајде ќе прашам јас утре во Форца како е а ако можам ќе видам и за 11 Октомври... Трета варијанта на водно во балонот во Кочо. Ќе пишам во понеделник па да резервираме еден термин и асално играње еднаш во недела.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Најреално е да има слободно во Кочо Рацин на Водно, како што знам не е толку популарен додека 11 Октомври многу тешко термин за стално да најдеме а и Форца исто

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Со кого се сретнав на паркингот? :)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Абе дечки што направивте игравте кој тепа како тепа како беше Кајзер од коментаторската позиција заедно со NomoregameS ? :D

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Абе дечки што направивте игравте кој тепа како тепа како беше Кајзер од коментаторската позиција заедно со NomoregameS ? :D
Нормално црвените тепавме 2 пати со 2 различни постави а NomoregameS не дојде :).

Тука повеќе

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Нормално црвените тепавме 2 пати со 2 различни постави а NomoregameS не дојде :).

Тука повеќе
Аман бе и ти се повреди?:confused:Нешто не е во ред да не ве гледаше некое девојка/и што толку сте се труделе :pos:
А NomoregameS брате да одиш налекар најдбро е види да не ја скрши ногата јеботе ме плашиш :\

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Аман бе и ти се повреди?:confused:Нешто не е во ред да не ве гледаше некое девојка/и што толку сте се труделе :pos:
А NomoregameS брате да одиш налекар најдбро е види да не ја скрши ногата јеботе ме плашиш :\
Не бе, која девојка е толку луда на дожд да кисне нас да не гледа :icon_lol:.

Туку имаше една што ни застана пред кола со точак на сред улица, тоа сипе дожд а она на мобилен си збори и гајле нема и не се поместува :icon_lol:, едино да им останала у памет на дечкиве пошто се исповртија да ја гледаат коа и свирнав да се тргне а оваа кул у стил, шо ми свириш бе :icon_lol:.

Да не си го повредев прстот ич немаше да ми биде криво што дојдов иако врнеше ама за месец дена рачунајте ме за балон, би требало да бидам фит :).

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.480
Не се секирај момче,се рехабилитирам јас дома,мачкам ,преврзувам,така да за следнава недела би требало да можам да одиграм колку толку...некои лигаменти се најверојатно повредени ама ќе биде ок.
За 11 Октомври не знам некој рече дека нема да најдеме термин,јас повеќе сум ако бараме стален термин да го одредиме преку недела навечер,да речеме Четврток 22:00 или слично...мора да има саат време слободен простор,ќе се договориме лично со луѓето да го држиме балонот постојано...

В

Вори

Гостин
Е дефинитивно доминацијата на црвените ќе престане во текот на наредната недела,најверојатно.Спремен сум да се одмаздам :mad:

Tуку,игравте што игравте вчера,браво секоја чест.Сега дали сакате да играме преку недела фудбал,исто како минатиот пат.Во балон или сала,небитно.
Вторник/среда/четврток независно,битно е да играме.Вторник е неработен ден,така да најдобро би било тогаш да играме.Ако се собереме,нормално.Тогаш ќе бидат сите без обврски и ќе бидат слободни вероватно.

Ајде нека почне списокот:

1.Вори

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom