Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
хахаха брат си го бараше сам што не узбуџаваш тука со недоаѓање :D

ај чао се гледаме таму немој некој да каснел :D

Сите у болница се а? :D

BTW red again 9-3 :P

Црвените тепавме стандардно ко секогаш 9-3 или 9-4 иако на почеток бевме климави (ко секогаш :D) ама после 3-3 си почна машината :D.

Теренот беше КАТАСТРОФА за играње и си добивме двајца повредени играчи од црвените, јас и Џеко ( Nomoregames!) сме несигурни за сабота. Може ќе дојдам да гледам и евентуално да бранам како замена ама не гарантирам така да вадете ме од листа на црвени за сабота :).

Никад више не играм на линолеум, чудо како и некој друг не се повреди.

Од сеа само бетон или трева.

Инаку утакмицата ТОП, динамична и супер дружење (y).

Џену Грл беше навивачка, значи почнавме и пред публика да играме :D.

Да им честитам на моите за победата и на плавите за супер пружениот отпор си имаа дечките и они супер шанси и бајаги не намачија :).

Црвените тепавме стандардно ко секогаш 9-3 или 9-4 иако на почеток бевме климави (ко секогаш :D) ама после 3-3 си почна машината :D.

Теренот беше КАТАСТРОФА за играње и си добивме двајца повредени играчи од црвените, јас и Џеко ( Nomoregames!) сме несигурни за сабота. Може ќе дојдам да гледам и евентуално да бранам како замена ама не гарантирам така да вадете ме од листа на црвени за сабота :).

Да им честитам на моите за победата и на плавите за супер пружениот отпор си имаа дечките и они супер шанси и бајаги не намачија :).

И ја сум несигурен за сабота и ја сум повреден...

Иначе до 2-2 се држеа после почна да гази машината :D

Па зашто мислиш ти дека се повредив?Се е тоа тактика брат...:D
Шала на страна...лошо изгледа зглобов,има време за до сабота...ќе видам како ќе бидам до тогаш...зборам за играње...за доаѓање секако идам..на психа ќе ве јадам ПЛАВИ.
За крај морам да му се заблагодарам на БАЈК-ТРАНС-ТОПЧЕ...до дома,да не беше тој,сега веројатно ќе бев стигнат до Тинексот:icon_mrgr:

@Топче извини уште еднашка за старот.
За утакмицата горе доле,прв пат игравме заедно а и бајги надвор од форма.
Плус имавме малер,Давор со дресот од Торес:ROFLMAO: Киддинг.
Добра утакмица,се држевме до 2-2 после паднавме на кондиција а и со играта забушававме.Не се знаеше кој кај игра. Инаку и помлади бевме,вие како АС МИлан сте хахахах.
Се надевам дека ке играме пак.

@Топче извини уште еднашка за старот.
За утакмицата горе доле,прв пат игравме заедно а и бајги надвор од форма.
Плус имавме малер,Давор со дресот од Торес:ROFLMAO: Киддинг.
Добра утакмица,се држевме до 2-2 после паднавме на кондиција а и со играта забушававме.Не се знаеше кој кај игра. Инаку и помлади бевме,вие како АС МИлан сте хахахах.
Се надевам дека ке играме пак.

Баш дека сте помлади требаше да не растурите, не се вадите на младоста :ROFLMAO:.

Инаку нападот ко Барселона 2010 ни беше а одбраната како така истера (баш ко на Милан :ROFLMAO:).

Битно јас коа излегов настана пресврт, ништо без мене :pos:.

Баш дека сте помлади требаше да не растурите, не се вадите на младоста :ROFLMAO:.

Инаку нападот ко Барселона 2010 ни беше а одбраната како така истера (баш ко на Милан :ROFLMAO:).

Битно јас коа излегов настана пресврт, ништо нез мене :pos:.

:/ салата не чинеше плус од факултет и Џену беше за вас затоа победивте иначе... :D

:/ салата не чинеше плус од факултет и Џену беше за вас затоа победивте иначе... :D

Па и за нас не чинеше салата и плус со тројца повредени ви игравме, ама се вадите :D.

Е за Џену признавам, од сеа ја носиме на секоја утакмица :D.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom