Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Црвените тепавме стандардно ко секогаш 9-3 или 9-4 иако на почеток бевме климави (ко секогаш) ама после 3-3 си почна машината
.
Теренот беше КАТАСТРОФА за играње и си добивме двајца повредени играчи од црвените, јас и Џеко ( Nomoregames!) сме несигурни за сабота. Може ќе дојдам да гледам и евентуално да бранам како замена ама не гарантирам така да вадете ме од листа на црвени за сабота.
Никад више не играм на линолеум, чудо како и некој друг не се повреди.
Од сеа само бетон или трева.
Инаку утакмицата ТОП, динамична и супер дружење.
Џену Грл беше навивачка, значи почнавме и пред публика да играме.
Да им честитам на моите за победата и на плавите за супер пружениот отпор си имаа дечките и они супер шанси и бајаги не намачија.
Па зашто мислиш ти дека се повредив?Се е тоа тактика брат...Црвените тепавме стандардно ко секогаш 9-3 или 9-4 иако на почеток бевме климави (ко секогаш) ама после 3-3 си почна машината
.
Теренот беше КАТАСТРОФА за играње и си добивме двајца повредени играчи од црвените, јас и Џеко ( Nomoregames!) сме несигурни за сабота. Може ќе дојдам да гледам и евентуално да бранам како замена ама не гарантирам така да вадете ме од листа на црвени за сабота.
Никад више не играм на линолеум, чудо како и некој друг не се повреди.
Од сеа само бетон или трева.
Инаку утакмицата ТОП, динамична и супер дружење.
Џену Грл беше навивачка, значи почнавме и пред публика да играме.
Да им честитам на моите за победата и на плавите за супер пружениот отпор си имаа дечките и они супер шанси и бајаги не намачија.
Сите у болница се а?
BTW red again 9-3![]()
@Топче извини уште еднашка за старот.
За утакмицата горе доле,прв пат игравме заедно а и бајги надвор од форма.
Плус имавме малер,Давор со дресот од ТоресКиддинг.
Добра утакмица,се држевме до 2-2 после паднавме на кондиција а и со играта забушававме.Не се знаеше кој кај игра. Инаку и помлади бевме,вие како АС МИлан сте хахахах.
Се надевам дека ке играме пак.
Баш дека сте помлади требаше да не растурите, не се вадите на младоста.
Инаку нападот ко Барселона 2010 ни беше а одбраната како така истера (баш ко на Милан).
Битно јас коа излегов настана пресврт, ништо нез мене.
:/ салата не чинеше плус од факултет и Џену беше за вас затоа победивте иначе...![]()