Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Какви топки му наместив ,ни Чави не дава такви пасови:DАма тоа е....кога учи од Калу..:icon_mrgr:Следно поткупување на играч ,јадете суспензија сите(прв ова Kaiserov:icon_lol:)

За последен пат ќе пишам ваков пост со ваква содржина на темава.
Значи,дали сакате да играме во вторник/среда утакмица во балон.Да се собереме 12 души и да играме меѓу себе или пак да се собереме шестмина и да играме против некоја друга екипа.
Ако се собереме доволно луѓе,тогаш некој од скопјаниве да резервира термин за балон и да изиграме една партија преку недела.

Еве јас прв се запишувам во листата:

1.Вори

1. Вори
2. Cthulhu^

Како сакате, сеедно, само да играме! И веднаш барајте противничка екипа!

За последен пат ќе пишам ваков пост со ваква содржина на темава.
Значи,дали сакате да играме во вторник/среда утакмица во балон.Да се собереме 12 души и да играме меѓу себе или пак да се собереме шестмина и да играме против некоја друга екипа.
Ако се собереме доволно луѓе,тогаш некој од скопјаниве да резервира термин за балон и да изиграме една партија преку недела.

Зборевме и за тоа вчера ама не се откажувај ти одма, последен пат пишеш, некогаш и 10 пати ќе напишеш пред да бидне, тоа е :).

Јас не сум сигурен коленово дали ќе ми биде ок за среда затоа сеуште не се запишувам а за следен пат сигурно доаѓам и за балон преку недела.

Бандажирај го бе,голема работа.Нема да те форсираме многу,ќе играш во дефанзива :D

Ајде Никола и Топче нека се јават во темава,зошто мислам дека и тие сакаа да играме во балон.

Вчера зборевме и за балон и за преку недела значи во план ни беше така да не се откажувај :D.

Џабе да го бандажирам цел модрици сум :D, ќе бидам среќен до сабота да бидам фит а следен пат со штитници ќе играм :D.

Ако не стигнам сеа за среда за следната играм обавезно, фудбал 2 пати неделно а тек и баскет коа ќе поченеме, секој ден спорт ќе има :D.

Јас сум за во балон во теков на оваа недела т.е од утре :)

1. Вори
2. Cthulhu^
3. lazzy^

И јас сум за ама нема шанси до вторник пошто имам оток на прстот од вчера, стар проблем што го влечам е тоа и треба 2-3 дена дур помине да не ме боли :D

Ајде вие што сте од Скопје, распрашајте каде има најдобри услови.

Само ќе ве молам добро да се организираме, да изиграме, да не остани само на муабет :)

Бандажирај го бе,голема работа.Нема да те форсираме многу,ќе играш во дефанзива :D

Ајде Никола и Топче нека се јават во темава,зошто мислам дека и тие сакаа да играме во балон.

Баш в среда не можам, имам проба со бендот. За балониве не сум запознаен, ама пак ќе кажам, играм во Расадник двапати неделно веќе 4 години, ако сакате можам да се јавам и да прашам кога има слободен термин. (вторник или четврток, тие денови јас можам). Термин од саат е 1500 ден.

И јас мислам дека најдобро ќе биде во расадник многу добра е вештачката трева.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom